Гороскоп на 26 вересня по картам Таро / фото depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 26 вересня 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Що вівторок обіцяє саме вам - дізнайтеся в матеріалі.

Овен

Початок дня складний - усе складається не так, як ви собі уявляли. Потрібно швидко реагувати, докладати багато сил. Не піддавайтеся емоціям. На вечір прогноз сприятливий: не виключені приємні зустрічі, душевні розмови, приємне спілкування.

Відео дня

Телець

День буде напруженим. Потрібно зосередитися, подумати над завданнями, які перед вами стоять. Після обіду потребуватимуть уваги особисті стосунки. Від вас чекають допомоги, постарайтеся її надати.

Близнюки

Важко зберігати спокій, коли тебе критикують. Але буде краще, якщо ви стримаєте емоції й тактовно промовчите. Вам бажають добра. Проаналізуйте почуте і зробіть висновки. Увечері можна трохи розвіятися, погуляти з близькою людиною.

Рак

Будуть виникати труднощі, але ви все подолаєте завдяки знанням і досвіду. Енергія і сили переповнюють. Можливі серйозні звершення і досягнення. Добре складається спілкування, оточуючі діляться цікавими ідеями.

Лев

Ви енергійні й рішучі, і в будь-яких справах здатні домогтися успіху. Не дозволяйте заздрісникам вивести себе з рівноваги. Образливі слова і шпильки пропустіть повз вуха. Вечір сприятливий для спорту й активного відпочинку.

Діва

Розсіяність може перешкодити побачити можливості. Сьогодні не виключені неприємні події. Не завадить трохи підбадьоритися. Займіться в першій половині дня спортом або хоча б виконайте кілька нескладних вправ.

Терези

Звичайний і спокійний день. Усе йде за планом і досить розмірено. У роботі допомагає досвід і ясний розум. Ви можете мріяти і ставити цілі на майбутнє. Багато що із загаданого збудеться.

Скорпіон

Вам світить нова співпраця, яка відкриє раніше закриті двері. Покажіть свої вміння і таланти. Займайтеся діловими зв'язками. Для романтики сьогодні не найкращий день.

Стрілець

На вас чекає значний прогрес у справах. Це вдалий час для старту бізнесу. Принесуть плоди ділові переговори. Увімкніть чарівність, і люди охоче в усьому допомагатимуть. Не виключено початок міцної дружби.

Козеріг

Реалізувати задумане буде важко. Будьте готові викластися на всі 100%. Зверніть увагу на здоров'я. Погане самопочуття не можна ігнорувати. День більше підходить для відпочинку в спокійній обстановці.

Водолій

Відповідний день для отримання відповідей на свої запитання. Вдало вирішуються старі проблеми. Можна поставити крапку в справі, яка хвилювала. Рідні розуміють вас і приймають будь-які рішення.

Риби

Буде важко впоратися з похмурими думками, незрозумілою тривогою. Емоційний фон нестабільний. Спілкування з людьми дається непросто. Вам краще побути на самоті, зайнятися хобі або будь-якою захопливою справою.

Вас також можуть зацікавити новини: