Коли стригти волосся за місячним календарем 2024 / фото ua.depositphotos.com

Місяць впливає на всі живі організми, у тому числі і на людину. У різні дні місячного календаря змінюється стан нашого волосся. Наприклад, у спадний місяць рекомендується робити завивки і випрямлення, оскільки волосся добре зберігає форму. А в період зростаючого місяця шевелюра стає неслухняною і росте швидше після укорочення.

Ми підготували місячний календар стрижок на березень 2024 року, який враховує день тижня, фазу Місяця та знак Зодіаку. Цей календар допоможе запланувати похід у перукарню та підкаже, у які дні краще відкласти процедури з волоссям.

Коли не можна стригти волосся в березні

У деякі дні якість волосся сильно погіршується, тому візит до перукарні краще скасувати в такі дні березня:

Відео дня
  • 3 березня - через перебування місяця у знаку Стрільця волосся стане ламким, ослабленим та неслухняним. Завивки та укладання протримаються недовго, а фарбування не виправдає очікувань.
  • 8 березня - в цю дату настає 28-й місячний день, який вважається невдалим для стрижки. Якщо вкоротии волосся, то воно відросте тьмяним і ламким.
  • 10 березня - вплив знака Риб зробить волосся дуже ослабленим. Будь-які хімічні процедури та вкорочування нашкодять сильніше ніж зазвичай, тому не рекомендуються. Укладання робити також не варто - воно протримається недовго.
  • 17 березня - після вкорочування волосся швидко відросте, але одночасно стане неслухняним і не триматиме завивку. Для фарбування день невдалий.
  • 19 березня - день пройде під впливом знака Рака. Шевелюра буде неслухняною, тож завивки пройдуть невдало. А стрижка нашкодить здоров'ю волосся та загальному самопочуттю. Фарбувати волосся можна, але тільки натуральними барвниками (хною та басмою).
  • 29 березня - місячний календар стрижок не рекомендує цей день для відвідування перукарні. Будь-які процедури нашкодять волоссю подвійно, особливо хімічна завивка.

Також не варто робити складну зачіску по п'ятницях, оскільки результат буде непередбачуваним.

Коли стригти волосся в березні 2024 року / картинка УНІАН

Коли краще стригти волосся в березні 2024 року

Наступні дні вважаються найвдалішими для зміни зачіски:

  • 7 березня - якщо вкоротити волосся, то воно оздоровиться і зміцниться, а в людини підвищиться самооцінка.
  • 11 березня - підстрижіть волосся, якщо хочете прискорити його ріст. Будь-які експерименти із зовнішністю пройдуть вдало.
  • 12 березня - дуже хороша дата для фарбування. Результат точно буде вдалим. Можна присвятити день меліруванню та тонуванню, зафарбовуванню сивини та кінчиків, а також лікувальним та зміцнюючим процедурам.
  • 13 березня - оздоровчі процедури будуть подвійно корисними, а стрижка зміцнить шевелюру та додасть густоти. Забарвлення буде вдалим, особливо у світлі відтінки.
  • 14 березня - будь-які процедури з волоссям пройдуть вдало та порадують результатом. Можна зафарбовувати сивину.
  • 16 березня - гарний день для легких та повітряних укладок, але невдалий для об'ємної зачіски. Волосся буде сильніше завиватися, тому випрямляти його буде важко. Рекомендується підстригти або пофарбувати волосся.
  • 20 березня - вдало пройдуть абсолютно всі процедури з волоссям. Результат у будь-якому випадку буде відмінним. Також дата підходить для виправлення невдалої стрижки або перефарбовування нового кольору. Дуже корисними будуть оздоровчі процедури.
  • 21 березня - найкращий день, коли стригтися в березні 2024 року. Будь-які заплановані процедури пройдуть вдало.
  • 23 березня - вплив знака Діви зробить волосся м'яким і поступливим, тому будь-яке укладання буде вдалим, а фарбування - рівномірним і красивим. Якщо підстригти шевелюру, то вона стане густішою і здоровішою.

Також хороші дні, коли стригтися в лютому 2024, - це всі суботи. У цей день тижня волосся стає здоровим і особливо слухняним.

Вас також можуть зацікавити новини: