Ракам краще відмовитися від суперечок / фото ua.depositphotos.com

У п'ятницю, 28 квітня, Левам варто бути обережнішими, а Тельців щедро винагородить доля. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овни зможуть порадіти, їх приємно здивує друга половинка. Кохана людина завжди вас підтримає і втішить. У цей день вона зробить для вас щось приємне.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям нагороду за їхню працю. Ваші старання помітять, чекайте на похвалу. Крім цього, Тельці зможуть вирішити проблему, яка їх сильно турбує.

Відео дня

Близнюки

У п'ятницю Близнюкам варто почати втілювати в життя свої мрії. Не бійтеся діяти. Сміливість принесе вам успіх, не пропустіть свій шанс.

Рак

Ракам краще відмовитися від суперечок. Тримайте себе в руках і не звертайте увагу на те, що говорять люди. Робіть так, як вирішили.

Лев

Левам варто прислухатися до своєї інтуїції. Можливо, в цей день доля вирішить вас сильно покарати. Ви знаєте, в чому проблема, спробуйте все виправити.

Діва

Карти Таро радять Дівам відпочити. Візьміть паузу і спробуйте забути про все погане. Вам потрібна невелика пауза.

Терези

28 квітня Терезам потрібно зважитися на відверту розмову. Настав час визнати помилки і взяти на себе відповідальність. Вас пробачать, головне - підібрати правильні слова.

Скорпіон

У цей день Скорпіони можуть дізнатися, що від них щось приховували. Постарайтеся не розлютитися, вислухайте всі доводи і лише тоді приймайте рішення.

Стрілець

Стрільцям пощастить. Вони знайдуть вихід зі складної ситуації і будуть радіти своєму успіху. Не обійдеться без допомоги друзів.

Козоріг

Козерогам можна відправитися на шопінг. Однак вам варто купувати не одяг і дрібнички. Займіться створенням затишку і постарайтеся додати краси вашому сімейному гніздечку. 

Водолій

Карти Таро обіцяють Водоліям небезпеку. Можливо, вас спробують обдурити шахраї. Не втрачайте пильність.

Риби

У п'ятницю Рибам варто зосередитися на своїх думках. Ви давно хочете розпочати нову главу у своєму житті. Чітко все обміркуйте і складіть план.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що тільки три знаки Зодіаку отримають щасливий квиток.

Вас також можуть зацікавити новини: