Детальний любовний гороскоп на 2020 рік склала астролог Марина Скаді / ostrnum.com

Детальний любовний гороскоп на 2020 рік склала астролог Марина Скаді.

Про це пишуть "Факти".

Гороскоп для Овнів

В період з 27 січня по 23 жовтня будуть відбуватися серйозні зміни. Вам складно встановити рівновагу з партнерами, вирішити питання так, щоб було комфортно і вам, і вашій коханій людині. Партнери часто не бачать ваші переваги, не розуміють справжню сутність.

Відео дня

Читайте такожУдача посміхатиметься весь місяць: астрологи назвали знаки Зодіаку, яким казково пощастить у липніМожете потрапити в емоційну залежність від іншої людини. Для вирішення проблем доводиться поступати не так, як зазвичай.

Ви вільні у прояві своєї особистості, в манері поведінки, у взаємодії з партнером. Позбавтеся від закомплексованості, навчитеся підносити себе і будувати рівноправні відносини. У вашій присутності партнери відчувають потреба виплеснути свої почуття. Все через те, що в цьому році у вас пробуджується психологічний дар, який сприяє демонстрації емоційних потреб людини. Хоча себе вам складно зрозуміти.

Ви здатні з легкістю відчути слабкі і сильні сторони партнерів, а це дозволить спрямувати розвиток взаємин у вигідну для вас сторону.

Ви володієте великою психічною силою, здатні впливати не лише на людину, але і на публіку, аудиторію, натовп. В залежності від свого настрою, можете вселяти в людей оптимізм або ж наводити похмурі думки.

Процес змін, трансформацій, ризику в сфері особистих і ділових взаємин для вас є природними, тому не можна штучно стримувати розвиток подій. Довіртеся всесвіту і прийміть обставини і нові можливості цього життєвого циклу.

Гороскоп для Тельців

Майже весь рік ви отримуєте задоволення особистих стосунках — будьте сміливіше, Всесвіт на вашій стороні. У коханні на вас чекають сприятливі зміни — нові партнери, з одним з яких цілком можливі романтичні взаємини.

З 13 травня по 26 червня дуже важливий період, коли відбувається вирішення усіх наболілих питань. Мова йде про повернення боргів, як духовних, так і матеріальних. В цей період вже не виходить закрити очі на недомовленість і невизначеність у почуттях. Однак доведеться поглянути вглиб себе і в своє минуле, а це допоможе звільнитися від усього, що заважало рухатися вперед. У багатьох питаннях необхідно поставити крапку.

Після 23 жовтня і до кінця року – складний період. Взаємовідносини можуть зіпсуватися через ваших претензій до партнера і підвищеної вимогливості. Гармонію може порушити прагнення привласнити собі те, що вам не належить.

Після 23 жовтня ви стаєте ревниві, а загострене почуття власності і зацикленість на своїх почуттях створює передумови до розриву відносин.

Однак якщо ви врахуєте потенціал цього періоду, то, напевно, прикладіть всі зусилля, щоб звести до мінімуму можливий негатив, і тоді зможете зберегти і зміцнити взаємини.

Гороскоп для Близнюків

Читайте такожНа чотири знаки Зодіаку в липні чекає доленосна зустріч - астрологРік буде щасливим як в особистих, так і в ділових взаєминах, проте все залежить від вашої емоційної зрілості, а також від уміння справлятися з психологічними перевантаженнями.

Різноманітність в любові і суспільних зв'язках дає багато неоднозначних ситуацій і можливостей для спокуси, що заважає вам йти на тривалі відносини. Тільки від вас залежить, яке рішення ви приймете, але жага подій і цікавість до людей може вплинути на існуючі взаємини.

У коханні у вас все складеться вдало, якщо ви вибираєте партнера не за фізичними даними, а за його почуттю гумору та інтелектом.

З 17 лютого по 10 березня ви перебуваєте в деякій невпевненості, що стосується продовження взаємин. Щоб відчувати себе щасливою людиною, вам необхідно більше спілкуватися з люблячою людиною і проводити з ним час.

З травня закладається черговий життєвий цикл на найближчі 2-2,5 року. Ваше близьке оточення змінюється, можливо, ви оформите офіційний союз, і родичі з боку чоловіка будуть брати активну участь у вашому житті.

Якщо раніше для вас більш важливою була тема сімейних відносин, то тепер на перший план виходить соціальна життя і нові джерела доходу. Не завжди вашій другій половинці буде подобатися таке положення справ.

В період з 13 травня по 26 червня серйозних неприємностей зможете уникнути завдяки вашій готовності до сміливих рішень. До кінця року ви будете задоволені своїм особистим життям.

Рік буде щасливим як в особистих, так і в ділових взаєминах, проте все залежить від вашої емоційної зрілості, а також від уміння справлятися з психологічними перевантаженнями.

Гороскоп для Раків

Перша половина року приносить розчарування і випробування в коханні. Проблеми в сім'ю та стосунки можуть принести ваші завищені вимоги.

Після 5 травня ситуація міняється в кращу сторону, але загроза конфліктів зберігається. Є ймовірність закохатися в людину і не отримати взаємності.

Кохана людина може мимоволі чи з конкретним наміром направити вас по хибному шляху. Люди, на допомогу яких ви розраховуєте, можуть не дотримати обіцянки і нашкодити взаємовідносинам. Однак право вибору в цих питаннях у вас ніхто не відбирає.

Консервативні погляди на стосунки, давні приятелі, а також усвідомлення, що в цьому році не можна зачаровуватися, щоб потім не розчаровуватися, допоможуть вам утриматися від бурхливої реакції в тому чи іншому питанні.

Пік кризи припадає на січень і червень 2020. У ці два місяці складно зрозуміти і прийняти партнера. Можуть початися зміни в питаннях сім'ї, дому. Доведеться пережити серйозні внутрішні трансформації, може, навіть на деякий час залишитися на самоті.

У другій половині року вийде звільнитися від обставин або відносин, які на вас тиснуть. Однак необхідно прийняти факт, що деякі люди йдуть з нашого життя назавжди.

Нові контакти, пошук романтичних відносин будуть мати гарний результат. Можливі несподівані зустрічі з колишніми коханими. Друга половина року може принести зустріч з майбутньою другою половинкою. Гарний час для тих, хто планує дитини.

Гороскоп для Левів

Рік сприятливий для любові, деякі складності можливі в період з 23 березня по 3 липня.

Початок року буде особливо яскраве для вас, ви відчуєте себе коханим, а увага з боку протилежної статі подарує впевненість у завтрашньому дні. Якщо бережете довгострокові взаємовідносини, то зможете перейти на новий рівень. Для багатьох Львів цей рік буде відзначений одруженням або народженням дитини.

Якщо ви самотні, то нові серйозні стосунки навряд чи у вас з'являться в цьому році. Знайомства в цей період рідко бувають тривалими. Однак поява особистих зв'язків і пошук нових романтичних партнерів принесе вам натхнення.

Осінь — особливо інтенсивний період спілкування з протилежною статтю. У житті жінок виникають чоловіки з минулого, відбувається завершення і прояснення за колишніх взаємин. Восени ви легко зможете домогтися уваги з боку бажаного партнера, навіть якщо відносини будуть тривалими, вони залишать у вашому житті яскравий спогад.

Однак якщо перебуваєте в шлюбі, то стабільність існуючих взаємин може закінчитися. Бажання знаходитися в центрі уваги ваша друга половинка може сприйняти неоднозначно. Ви активні у спілкуванні, затвердження власної думки і вираженні своїх інтересів, що може надати не завжди позитивний вплив на ваші сімейні та любовні стосунки. Зверніть свою активність і заповзятливість в мирне русло, уникайте конфліктів і претензій до партнера. Займіться спортом або активним відпочинком.

Гороскоп для Дів

Гарний час для любовних взаємин, укладання офіційного союзу і планування розширення будинку і сім'ї. Всі справи, що стосуються кохання та шлюбу, житла і сім'ї стануть тіснішими і стабільними. Ви зможете вирішити особисті та сімейні проблеми. Старші родичі і батьки чоловіка допоможуть у вирішенні виниклих труднощів.

Цей рік сприятливий для заручин, одруження, а також для сімейних вечорів і урочистостей. Тим, хто ще не перебуває у взаєминах, може пощастити в цих питаннях, якщо ви зосередите свої зусилля на пошуку романтичного партнера. Можливе виникнення любовних зв'язків з іноземними громадянами або в поїздках.

Це сприятливий час для планування дитини. Як не парадоксально, також гарний час для розлучення, якщо така тема актуальна і тягнеться з минулого року.

З 17 лютого по 10 березня – напружений період, оскільки доводиться зупинитися і переосмислити свої цілі. Повертаєтеся до закинутих справах, доделываете їх, виправляєте якісь помилки чи недоліки. У взаєминах відбуваються зміни. Будь-яке рішення краще реалізовувати після 10 березня, інакше можна помилитися.

З 13 травня по 25 червня — другий складний період. Ви помічаєте всі недоліки у ваших партнерів, можливі розчарування. У вашому житті з'являються люди, з якими давно не було контакту, але спілкування з ними вам необхідно.

У другій половині року допомогу і підтримку отримуєте від коханої людини. Тому якщо питання взаємовідносин вимагає рішення, постарайтеся це зробити до грудня 2020 року.

Гороскоп для Терезів

У першій половині року у взаємовідносинах настане гармонія. Це час сприятливий для заручин і шлюбу, а також для обговорення планів.

До 14 травня відбувається зміна вашого характеру на краще, притягуєте хороших людей, покровителів, а також можете зустріти вашого ідеального партнера.

З 13 травня по 25 червня змінюються ваші симпатії і антипатії, в результаті чого починаєте орієнтуватися на інших людей. Любов в цей період грунтується на ідеях і інтелектуальний інтерес, а не на почуття. Це буде призводити партнерів в замішання. Можливі труднощі з протилежною статтю, але варто шукати причини в собі.

З 23 березня по 3 липня сприятливий період для партнерства і знайомства. Стосунки, що виникають у цей період, будуть довгостроковими. Ті контакти, які допускають різницю у віці, будуть тривалими і корисними для вас.

У першій половині року добре складаються і зміцнюються стосунки з домашніми або коханими. Виробничі відносини можуть перерости в особисті.

Складні періоди – жовтень, друга половина листопада і перша половина грудня. Які б почуття ви відчували в цей період, зовні вони непомітні. А пристрасть з боку інших людей викликає у вас бажання відсторонитися або відкинути знаки уваги. Найменший дрібниця може охолодити почуття або існуючі відносини. Також негативно може позначитися зайва прискіпливість.

Гороскоп для Скорпіонів

Практично весь рік вас супроводжує везіння у сфері партнерства. З 14 травня з'являться сприятливі шанси і можливості.

З 10 вересня по 14 листопада — складний період, ви відчуваєте труднощі в координації думки і дії. В цей час вам непросто погодити свої потреби, знайти взаєморозуміння з партнерами. Переживання менше залежать від думок, а більше — від здатності керувати своїми емоціями. Ви схильні дуже бурхливо реагувати на партнера. Ваші прихильності або антипатії можуть цілком ґрунтуватися на емоціях і помилках, а не на людських симпатіях. З-за цього ваші взаємини в цей період дещо спотворені.

З 22 листопада до 16 грудня — період високої емоційної напруженості. Виникають нові захоплення, настирливі шанувальники, у відносинах присутній елемент драми і пристрасті. Існуючі взаємини стають близькими. Однак шлюб, укладений у цей час, буде неспокійним.

Ви стаєте більш чутливими, пристрасними, вразливими, тому часто в прояві почуттів впадаєте в крайнощі. Відносини в цей час загострюються, будь-яке слово і дія сприймаються набагато гостріше. Ви хочете повністю контролювати ситуацію та управляти нею – звідси і драматизм, і ревнощі. Багато спокус і спокус, почуття часом затьмарюють розум. Може виникнути сильна пристрасть і прихильність до партнера.

Гороскоп для Стрільців

Соціальна життя виходить на перший план, а через це страждають особисті стосунки. Присутнє почуття самотності, тому прагніть це компенсувати активними діловими взаєминами.

У травні з чим-то в житті доводиться розлучитися, однак ця втрата принесе позитивні зміни в найближчі два роки.

Другу половину 2020 року можна описати словами: не було б щастя, та нещастя допомогло. В цьому році не треба намагатися вирішувати справи нестандартними методами. У вас є фундамент, особистий досвід і мудрість, завдяки яким зможете прожити цей рік.

Червень і грудень — найскладніші місяці для вас. Вам постійно потрібно буде приймати участь у житті інших людей. На сім'ю і романтичні відносини не вистачає часу, а з-за цього виникають неприємності. Подружнє життя здасться вам важкої і складної, але якщо ваш партнер терплячий, то відносини не постраждають. Однак і вам слід приділити увагу партнера, інакше червень точно виявиться кризовим.

З 14 травня по 13 вересня з'являється можливість почати заново втрачені відносини. Ви отримаєте новий життєвий досвід. У цей період ви можете визначити, яка зі сторін життя потребує корегування.

Будьте стриманішими в критиці по відношенню до думок партнера, краще зверніть увагу на свої цінності. Лояльність по відношенню до поглядів партнера допоможе вивести відносини на новий рівень.

Гороскоп для Козерогів

Непростий рік для вас, особливо в питаннях взаємин. У липні можуть змінитися ваші почуття і прихильності. У цей період ви відкриваєте нові грані вашої особистості, які впливають на ваші взаємини.

Протягом усього року у вас буде виникати схильність до ефектних жестів. Ви звільняєтесь від стримуючого впливу і, завдяки вашому партнерові або дружину, отримуєте додаткові можливості в досягненні особистих цілей.

2020 рік може бути роком розширення вашої сім'ї, можлива поява дитини, оформлення офіційного шлюбу, поліпшення існуючих взаємин. У вас почнеться новий етап життя. Увага до партнера забезпечить вам оптимістичний настрій, ви зможете закласти прекрасний фундамент на майбутнє, створити міцний союз, сім'ю.

Середина року буде складною для вас. Немає часу для романтики, ваша друга половинка може важко переживати вашу зайнятість. Вам доведеться переглянути деякі плани. Однак якщо вийде знайти спільну мову з партнером, то це виведе відносини на новий етап.

Події 20 грудня 2020 року мають сильний вплив на довгі роки. Підсумок року для вас буде яскравий і щасливий. Можете очікувати серйозні зміни. Партнер, який буде з вами в цей період, зможе зробити вас щасливими.

Гороскоп для Водоліїв

У любові відбувається багато цікавого, хоча це і несерйозно, проте в перспективі з кимось зав'яжуться міцні взаємини.

Ви занадто зайняті професійними і громадськими справами, тому ваші близькі можуть відчувати незадоволеність. Не нехтуйте своїми зобов'язаннями перед дорогими вам людьми.

Період з 17 лютого по 10 березня буде багатий на розмови з вашими партнерами. Можуть виникати незручні теми з минулого, щоб не зіпсувати взаємини, не реагуйте на різкі висловлювання вашого партнера.

Максимальна свобода у спілкуванні допоможе зблизитися з бажаною людиною, привернути його увагу. Якщо існуючі взаємини перестали вас влаштовувати, постарайтеся більше розмовляти з вашим коханою людиною. У відносинах з'явиться щось нове, партнер почне проявляти більше турботи, але і ви не залишатися в боргу.

У травні–червні вам легко зав'язувати знайомства, також виникають партнери з минулого, з якими можна відновити взаємини. У вас вийде вразити партнера чимось незвичайним, проте не перестарайтеся в своїй винахідливості.

Грудень дуже значимий для вас місяць, особливо — для тих, кому за 30. Існуючі взаємини переходять на новий рівень. Завдяки партнеру ви знаходите стійке соціальне положення. Якщо у вас з партнером збігаються цілі та завдання, то відносини будуть довгострокові.

Гороскоп для Риб

З лютого ви відчуєте позитивні зміни в особистих взаєминах. Ви стаєте більш романтичними, чутливими і сентиментальними. Прокидається потреба в любові й розумінні.

Ви можете закохатися в того, хто виявив до вас увагу. У першій половині року ваша любов може бути надуманою, тому постарайтеся не приймати важливих рішень щодо свого обранця. Крім того, у вас є схильність до кохання з першого погляду, але краще після літніх затемнень переглянете свої взаємини. Вже з середини липня є ймовірність, що ваші почуття до партнера зміняться.

Березень і квітень знаменується відновленням і розвитком попередніх контактів. У цей період вам легше вдасться підтримувати романтичні захоплення. Також у полі ваших інтересів потрапляє заміжжя.

Сприятливий зовнішній фон в особистій сфері життя зберігається протягом усього року.

У грудні може початися новий цикл. Зміна статусу може бути пов'язана з офіційним оформленням шлюбу або іноземний партнер вплине на ваше життя. Багато в чому ваш успіх буде залежати від власного оптимізму і бажання створювати щастя навколо себе.