Куди краще емігрувати за знаком Зодіаку / Колаж УНІАН

Перебувати в Україні як і раніше небезпечно, адже війна з Росією 2022 ніяк не йде на спад. Астрологи навіть називають міста, які в червні потраплять під обстріл, і точну дату найважчих боїв в Україні. І такі прогнози не вселяють оптимізму.

Багато українців, рятуючи дітей і себе, наважуються покинути країну. Хтось при цьому керується виключно економічними розрахунками, інші – наявністю рідні, друзів або хоча б знайомих на чужій території, але є і ті, хто в цьому питанні довіряє гороскопам.

УНІАН з'ясував, де краще жити знакам Зодіаку, яке місто чи країна стане для кожного представника зодіакального кола його місцем сили.

Відео дня

Місце сили для водяних знаків Зодіаку

Емоційні, чутливі особи, які важко переносять конфлікти. При цьому часто не впевнені в собі, тому потребують підтримки (підтримки держави в тому числі).

Рак зможе знайти своє щастя в Шотландії, Новій Зеландії або на острівній державі (наприклад, на Мадагаскарі або Багамських островах). Із конкретних міст йому також підходять Венеція, Мілан і Токіо.

Скорпіону підійдуть спекотні країни – Марокко або Домінікана. Також він може сміливо вирушати підкорювати Вашингтон і Новий Орлеан.

Риби навпаки найкраще реалізують себе в холодних країнах нормандського і скандинавського регіонів. Якщо, в силу здоров'я чи з інших причин, представники знака воліють обрати більш теплі місця, то варто придивитися до Єрусалиму та Севільї.

Місце сили для вогненних знаків Зодіаку

Це яскраві та емоційні особистості. Вони потребують простору, їм частіше за інших потрібно вихлюпувати свою енергію (бажано – на щось корисне). 

Овен зможе відмінно облаштуватися в Німеччині або Польщі, а серед італійських міст йому чудово підійдуть Неаполь і Флоренція.

Леву кармічно підходить сама Україна – але якщо вже доводиться залишати Батьківщину, то варто звернути увагу на острови: Сейшельські, індонезійські, Сицилія – ці місця відмінно йому пасують, уважають астрологи. Також йому буде комфортно в американських містах Лос-Анджелес і Філадельфія.

Стрілець найлегше реалізує свій потенціал в Іспанії, Австралії або Китаї. Добре йому буде в Неаполі і Будапешті. 

Місце сили для земних знаків Зодіаку

Ці люди тверезо дивляться на життя і гідно цінують матеріальні блага. Вони працьовиті та практичні, тому заради "ікри з маслом на свій бутерброд" готові і важко попрацювати.

Телець зможе непогано облаштуватися навіть у такій дорогій країні, як Швейцарія. Втім, і країни простіші – на зразок Ірландії та Греції – йому відмінно підійдуть. Із міст йому підходять Гастінгс і Дублін.

Діва цілком щаслива в Туреччині або Естонії. Їй також буде комфортно в таких містах, як Афіни та Париж.

Козеріг зможе розкрити всі свої таланти у Великобританії, Литві чи Словаччині. Його зодіакальні міста – Брюссель і Оксфорд.

Місце сили для повітряних знаків Зодіаку

Ці люди, як правило, люблять зміни і все нове. Тому вважається, що саме ці знаки найлегше переживуть переїзд.

Близнюки будуть відмінно почувати себе в Тунісі, Чорногорії та Швеції. З міст їм підходять Лондон і Сан-Франциско.

Терези можуть сміливо придивлятися до Австрії та Канади. Цілком щасливо вони також відчувають себе в Копенгагені та Відні.

Водолію варто звернути свою увагу на Швецію і Фінляндію. Гельсінкі і зовсім будуть для більшості з них ідеальним варіантом.

Читайте також: