Місячне затемнення 2021 / depositphotos.com

19 листопада 2021 року Україна увійде в коридор місячних затемнень, який закінчиться сонячним затемненням 4 грудня. УНІАН розповість, як убезпечити себе в цей період.

Раніше астрологи назвали найнебезпечніші дні в листопаді 2021.

Місячне затемнення 19 листопада 2021 - особливості явища

В п'ятницю, 19 листопада об 11:00 за Києвом відбудеться часткове місячне затемнення. Вперше з 2014 року це відбудеться на осі знаків Скорпіон-Телець. Побачити його зможуть тільки жителі Північної і Південної Америки, Австралії та Південно-Східної Азії, але відчують всі.

Відео дня

Унікальність цього явища в тому, що воно триватиме 3 години 28 хвилин і 23 секунди. У тіні опиниться 97,4% місячного диска. Востаннє таке місячне затемнення було помічено в 1440 році. За даними астрологів, ще раз подібне трапиться тільки в 2669-му.

Читайте такожАстрологи розповіли, кому казково пощастить наприкінці осеніСаме тому в листопаді важливо звернути увагу на теми і ситуації, які виникнуть в цей період. Швидше за все, працювати з ними і вирішувати їх вам доведеться в майбутньому.

Енергія земного знака Тельця допоможе вам контролювати свої емоції і не робити поспішних рішень. Можливо, саме початок коридору місячних затемнень дозволить вам вийти із зони комфорту і щось змінити у своєму житті. Головне, щоб прийняті рішення не були імпульсивними.

Лілія Атаманенко - астролог, політолог, президент Міжнародної асоціації професійних астрологів і фахівців з окультних наук "Церера" каже:

Місячне затемнення проходить по осі: Скорпіон-Телец. На момент затемнення, Сонце буде знаходитися в знаку Скорпіон, а Місяць - в Тельці. Особливо затемнення торкнеться Тельцов і Скорпіонов. Але оскільки Скорпіон - це знак стихії води, то всі водні знаки - Раки, Скорпіони і Риби - відчують на собі вплив затемнення. Вони вразливі і більше інших схильні до негативних факторів цього астрономічного явища. Найменше Місячне затемнення торкнеться Левів.

Що краще не робити в місячне затемнення - поради астрологів

Заборони на період місячного затемнення / depositphotos.com

Лілія Атаманенко нагадує:

Місяць відповідає за сім'ю, мова йде про взаємини з родичами, взаємини батьки-діти. Місяць - це ще й душа, те, як ми сприймаємо наш світ. Місяць - це наше здоров'я, а також все те, що стосується будинку - ремонт, нерухомість, собстенность. Сонце відповідає за соціальний статус - кар'єра, гроші, успіх, заміжжя, зайняття посади, "зліт" з посади. Всі ці теми загострюються. І загострюються вони за два тижні до затемнення, і протягом двох тижнів після.

Астролог нагадує, що ми вже знаходимося в коридорі затемнень. Саме тому ви можете стикатися з явним впливом Місяця на людину. У цей період діти дратують батьків, батьки не можуть знайти взаєморозуміння один з одним. Також тривають майнові суперечки. І важливо в "коридор" затемнень не доводити себе до високого градуса кипіння, потрібно розуміти, що це час опрацювання кармічних завдань, які не вирішувалися раніше в колі сім'ї. Тому треба знаходити примирення з братами, сестрами, потрібно слухати і чути своїх дітей.

Експерт підсумовує:

Дуже добре, коли старійшина, глава роду - бабуся, дідусь, або батько або мати мають у своєму розпорядженні багато нерухомості і, якщо вони довгий час не наважувалися вибрати, кому переписати будинок, кому квартиру, кого поставити на чолі бізнесу, то в затемнення ними приймаються правильні рішення.

Що можна і потрібно робити в місячне затемнення

Коридор затемнень в знаку Тельця - відмінна можливість, щоб розрахуватися з боргами. Крім того, земний знак допоможе вам знайти стабільність і вирішити проблеми, які давно вас мучили, тому, починаючи з 19 листопада можете робити перестановку будинку і налагоджувати побут.

Астролог Лілія Атаманенко радить позбутися всього зайвого:

Почніть з прибирання. Прибирання житла дасть потім і чистку від шлаків, від поганих думок вас як людини. Почніть з того, що потрібно просто перебрати старі речі, прибрати непотрібні зв'язки. І найголовніше - зайнятися своїм здоров'ям, здоров'ям близьких. Тобто, приведіть до ладу тему здорового способу життя, поваги себе і оточуючих. Ці завдання основні.

Астролог додає, що дуже важливо в затемнення берегти свої гроші, не тринькати, не вкладати нікуди. І не брати кредитів. Кредити в "коридор" затемнень не беруться, тому що це буде важка боргова яма, з якої людина не зможе вибратися.

Корисно буде і поговорити з близькими людьми і помиритися, якщо були конфлікти. Намагайтеся використовувати місячне затемнення в листопаді, щоб налагодити всі сфери життя.

Читайте також: