За словами Росса, найнебезпечніший період для нашої країни почнеться в кінці лютого / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Астролог Влад Росс назвав найнебезпечніший період у повномасштабній війні РФ проти України. Він вважає, що Путін спробує змінити хід подій. Також Росс розповів, скільки може тривати мобілізація в Україні.

"Мобілізація в Україні буде посилено продовжуватися аж до середини квітня", - зазначив астролог в ексклюзивному коментарі УНІАН.

За словами Росса, небезпечний період для нашої країни почнеться в кінці лютого. Кривавий диктатор хоче оголосити про повну мобілізацію.

Відео дня

"22 лютого Путін організовує стадіон, де буде "побєдобєсіє". Це найнебезпечніше для українців число. Тоді він оголосить "священну війну" - Росія перейде від просто "СВО "(в РФ повномасштабну війну проти України називають "спеціальною військовою операцією" - УНІАН) до повної мобілізації всього населення. Вся РФ перейде на військові рейки. Люди будуть під повним контролем. Він набере 2 мільйони мобілізованих", - вважає Росс.

Однак це все одно не допоможе РФ перемогти Україну, зазначив астролог. Країна-агресор все одно програє. 

Війна в Україні - що кажуть астрологи і тарологи

Раніше Таролог Людмила Хомутовська пояснила, чи закінчиться війна в Україні навесні 2023 року. Вона зазначила, що у Києва величезний шанс вирішити це питання.

Своїм прогнозом також ділився ясновидець і екстрасенс Валерій Шатилович. Він здивував заявою про те, що 2023 рік стане роком великих скандалів, однак на нас все одно чекає перемога.

Також екстрасенс назвав передвісник закінчення війни в Україні. За словами ясновидця, у травні війна в Україні зійде нанівець.

Вас також можуть зацікавити новини: