Молодик 19 серпня 2020/ фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 19 серпня, настає молодик. Пройде ця особлива астрономічна подія під знаком Діви.

Читайте такожАстрологи назвали найзлопам'ятніші знаки Зодіаку

Молодиком називається день, коли старий Місяць уже відбув, а новий ось-ось має з'явитися. Зазвичай у цій фазі побачити його неможливо, адже в цей час Місяць дуже близький до Сонця на небесній сфері й при цьому повернений до нас нічним боком. Видимим для людського ока він стане лише після свого народження.

УНІАН розповість Вам про особливості серпневого молодика та що найкраще робити цього дня.

Молодик у липні: коли, дата

Молодик настає 19.08.2020 о 5:42. Це буде 1-й місячний день у місячному календарі. Місяць перебуватиме у знаку зодіаку Діва. Відсоток освітленості Місяця становить 0%. Місяць зійде о 4:51, а зайде о 20:37.

Особливість серпневого молодика

Місяць у знаку Діва. 19 серпня – день малоефективний як для індивідуальної, так і для колективної роботи. Не варто в цей період братися за нові робочі проекти, навчання або цікаве хобі. Місяць заважатиме втіленню задумів і змушуватиме сильно нервувати. Слід відкласти такі плани на потім і зосередитися на поточних завданнях.

Загалом молодик у Діві порушить такі теми, як робота над собою, альтруїзм, наведення ладу серед хаосу, очищення розуму і духу, аналіз, саморозвиток та служіння людям.

Що можна робити на молодик 19 серпня

Молодик - що це означає / фото ua.depositphotos.com

Народження нового Місяця вкрай негативно позначається на людському організмі. Так, 19 серпня 2020 року найкраще провести на самоті, здійснити самоаналіз та оцінку минулих вчинків або скласти плани на майбутнє.

Читайте такожНа три знаки Зодіаку чекає кар'єрний успіх - Глоба

Пережити несприятливий вплив Місяця на організм цього дня допоможуть очисні процедури. Якщо у планах сісти на дієту, то час для цього дуже вдалий. 19 серпня – ідеальний день для очищення організму, голодування і перегляду раціону харчування.

Також астрологи радять сьогодні зайнятися прибиранням у будинку, позбутися деяких речей, при цьому навівши лад у думках.

Що не можна робити на молодик 19 серпня

Як провести день 19 серпня 2020 / фото ua.depositphotos.com

Молодик – день з мінливою енергетикою, що, своєю чергою, впливає на настрій і світовідчуття. Тому з самого ранку слід відкинути негативні думки й налаштуватися на позитив, щоб доба минула з користю для особистого розвитку та благополуччя.

Життєві сили у цей час не на висоті, тому потрібно уникати перевантажень і не розпочинати нових, особливо ризикованих справ.

Крім того, не варто в день молодика відмовляти у допомозі тим, хто її потребує. Знак Діва не оцінить такого ставлення до людей, може навіть наслати за це неприємності.

Молодик у серпні: що чекає на знаки Зодіаку 19 серпня

Гороскоп на 19 серпня 2020 / фото ua.depositphotos.com

Овен: гороскоп на 19 серпня 2020 року

Слід уникати активних фізичних навантажень і колективних заходів, натомість варто сконцентруватися на позитивних думках, забути про образи або уражене самолюбство. Можливі труднощі в сімейних стосунках або розбіжності з партнерами. Зірки попереджають чоловіків-Овнів про можливе швидке завершення романтичного захоплення.

Тілець: гороскоп на 19 серпня 2020 року

Ймовірно, цього дня доведеться віддавати і знову брати борги, займатися пошуками нових заробітків або допомагати близьким родичам. Можливі проблеми з оточуючими. Астрологи радять усамітнитися і тимчасово відсторонитися від навколишнього світу. Також можливі невеликі проблеми зі здоров'ям.

Близнюки: гороскоп на 19 серпня 2020 року

Здібності, інтуїція та життєвий потенціал цього дня будуть на висоті. Покращаться подружні стосунки. Можливі проблеми з далеким оточенням, але все благополучно вирішиться, якщо діяти обдумано й обережно. Ввечері 19 серпня ймовірні невеликі ускладнення зі здоров'ям.

Рак: гороскоп на 19 серпня 2020 року

Цього дня раз по раз про себе нагадуватимуть невирішені проблеми і спонукатимуть до рішучих дій. У стосунках з близькими, можливо, назріє конфліктна ситуація. У другу половину дня краще зайнятися улюбленою справою.

Лев: гороскоп на 19 серпня 2020 року

Хороший день для спільних заходів або колективного відпочинку. Астрологи застерігають, що погана звістка або спілкування з недоброзичливцем можуть змінити ситуацію або спричинити нервовий зрив.

Читайте такожВідомий астролог назвав головних щасливчиків тижня - удача переслідуватиме їх по п'ятах

Діва: гороскоп на 19 серпня 2020 року

Цього дня, ймовірно, доведеться вирішувати домашні клопоти або проблемами особистого характеру. Все вдало закінчиться, якщо діяти обдумано та без поспіху, обдумано. Погана звістка може довести напругу до межі. Можуть виникнути невеликі проблеми зі здоров'ям.

Терези: гороскоп на 19 серпня 2020 року

День спонукає до покаяння, морального очищення та отримання інформації. Слід уникати будь-якої діяльності, пов'язаної з махінаціями. Час також невдалий і для комерційної діяльності та укладення фінансових угод. Вечір краще провести у колі родини або найближчих людей.

Скорпіон: гороскоп на 19 серпня 2020 року

Вдалий час для активної діяльності, освоєння нової професії. Прохання про будь-яку фінансову підтримку цього дня можуть бути задоволені. Чудовий час для творчих людей. Загалом астрологи закликають проявляти стриманість, не йдіть напролом – і задумане вдасться здійснити.

Стрілець: гороскоп на 19 серпня 2020 року

Можливі проблеми, які виникнуть з сусідами чи далекими родичами, благополучно вирішаться. Ввечері найкраще усамітнитися і тимчасово відсторонитися від навколишнього світу. Сон здійсниться.

Козеріг: гороскоп на 19 серпня 2020 року

День вдалий для спілкування, нових знайомств, подорожей або прийому гостей. Цього дня можлива несподівана звістка, яка змусить Вас переглянути плани на найближчі дні. Якщо цієї ночі бачили сон, який уже снився раніше, то значить – він здійсниться.

Водолій: гороскоп на 19 серпня 2020 року

Не найкращий час для комерційної діяльності та укладення фінансових угод. Прорахуйте свої можливі витрати і реальні доходи: це допоможе ефективно вирішити всі господарські справи. Досвід друзів і близьких стане в нагоді.

Риби: гороскоп на 19 серпня 2020 року

Особисті проблеми, ймовірно, вдасться успішно вирішити. Дехто зможе здійснити ті мрії, які не покидали їх протягом усього життя. Не варто піддаватися ейфорії та не слід приймати поспішних, необдуманих рішень. Багато представників знаку Зодіаку проявлять гостинність і відчують комфорт у колі давніх і вірних друзів.

Місячний календар на серпень 2020

vedmochka.net