Що не можна робити в молодик у листопаді 2023 / колаж УНІАН, фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

13 листопада 2023 на нас чекає молодик у Скорпіоні. Багато хто вважає цей період нелегким. Але на думку астрологів, цей час - просто ідеальний, щоб почати життя з чистого аркуша. Можливо, доведеться дещо похвилюватися, але якщо правильно розставити пріоритети, то все пройде благополучно. Коли буде молодик у листопаді, чого краще не робити цього дня, а що, навпаки - потрібно, розповідаємо в матеріалі.

Молодик у листопаді 2023 року - точний час

Молодий Місяць зійде 13 листопада 2023 року об 11:27 за київським часом (09:27 GMT). Супутник Землі, як відомо, у період молодика спостерігати не можна - доти, доки Місяць не почне рости. Період молодика триває три дні - день молодика, день до і день після. 

Чим особливий молодик у Скорпіоні

Листопад заведено вважати одним із найскладніших місяців, оскільки він проходить під знаком Скорпіона. Цей знак славиться своєю імпульсивністю й умінням витягувати назовні всі накопичені емоції. Тому кінець осені нам і здається важким, хоча ми все це списуємо на похолодання.

Відео дня

На думку астрологів, боятися листопадового молодика не варто - можна скористатися моментом собі на благо. Не заважайте Скорпіону творити його "темні" справи, нехай він перевертає все догори дном - найімовірніше, нагору спливе те, чого давно пора позбутися. Тобто, це прекрасний шанс почати нову сторінку життя.

Що не можна робити в молодик 

Вплив супутника Землі буде відчутним протягом трьох днів, тобто, з 12 по 14 листопада. У цей час радять утримуватися від низки вчинків та уникати всіляких провокацій.

Чого не можна робити в молодик:

  • з'ясовувати стосунки, втягуватися в суперечки, заводити конфлікти;
  • починати нові проєкти, надмірно проявляти активність і перевантажувати себе - не забувайте, що в людини, як і в Місяця, енергія в цей час на нулі;
  • робити покупки, грошові вкладення; 
  • заводити нові знайомства, відвідувати гучні заходи;
  • вживати спиртне і переїдати.

Слід також стежити за чистотою думок - намагатися не думати про погане, і провести день максимально спокійно.

Що можна робити в молодик 

Енергію молодика потрібно використовувати для встановлення цілей або ухвалення важливих рішень. Крім цього, в день молодика потрібно:

  • закінчувати недороблені справи;
  • віддавати борги;
  • відмовлятися від шкідливих звичок, наприклад, куріння та алкоголю;
  • відпочивати - слід накопичувати сили, а не витрачати їх.

Використовуйте цей період для внутрішнього оновлення - постарайтеся зазирнути всередину себе, переосмислити цінності та зрозуміти, що насправді важливо для вас.

Раніше ми публікували місячний календар на листопад 2023 з сприятливими і несприятливими датами.

Вас також можуть зацікавити новини: