Цим знакам не пощастить у грудні / фото ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс ексклюзивно для УНІАН розповів, які знаки Зодіаку потрапили в "чорний список" грудня. За його словами, складний період починається у трьох знаків. Їм варто бути дуже обережними.

Діва

Чорний Місяць зайшов в знак Діви і продовжує там йти. Тому у них можуть виникати складні ситуації з фінансами, покупками. Потрібно бути обережними до дрібниць, тому що їх можуть розвести на гроші.

Відео дня

Стрілець

У Стрільців настає період нещасних випадків, вибухів, ДТП, невдалі далекі поїздки. Особливо обережними потрібно бути на фронті, тому що планета вогнепальної зброї Марс проходить по їхньому знаку Зодіаку. Стрілець - стріла. Також вони можуть посваритися з оточуючими, аж до судових розглядів. Тому в грудні Стрільцям краще перебдіти, ніж недобдіти.

Скорпіон

Складний період може бути і у Скорпіона, тому що Венера буде в знаку падіння - їхньому знаку. Це говорить про те, що їм не пощастить в особистому житті, можуть бути зради з боку близьких людей, а також їх можуть кинути на гроші. Тому покупку нерухомості краще відкласти.

Нагадаємо, раніше астролог назвав щасливчиків грудня.

Вас також можуть зацікавити новини: