На вихідних нещастя ходитимуть по п'ятах за цими знаками Зодіаку / фото depositphotos.com

Астрологи розповіли про знаки Зодіаку, чиїх представників на вихідних будуть переслідувати нещастя. Побоюватися варто Левам і Козерогам. Детальніше читайте в нашому матеріалі. 

Лев

У Левів може бути зрив планів. Це можуть бути як короткострокові плани, так і ті, які були давно задумані. Наприклад, можуть скасувати їхній рейс в аеропорту або вони на нього запізняться, тому не зможуть кудись своєчасно прибути. Або подію, до якої вони давно готувалися, потрібно буде терміново скасувати через непередбачені обставини. 

Зірки кажуть, що 6 і 7 травня представники цього знака Зодіаку будуть дуже злі через рок подій, але нічого змінити буде не можна.

Відео дня

Козеріг

Козероги, які давно планували якусь покупку, опиняться в неприємній ситуації, тому що у них не вистачить грошей. Наприклад, вони на щось давно збирали, зважилися купити, а товар подорожчав. Також у Козерогів на цих вихідних може бути неприємний побутовий травматизм: вони поріжуть палець ножем, вдаряться мізинцем об куточок меблів або впадуть на слизькій підлозі. Все це не призведе до критичного стану, проте настрій на 6 і 7 травня буде зіпсовано.

Нагадаємо, ці знаки Зодіаку у травні будуть спіймані на брехні.

Вас також можуть зацікавити новини: