Хто найкращий чоловік за знаком Зодіаку / фото slovofraza.com

Зірки мають вплив на людей більше, ніж ми думаємо насправді, стверджують астрологи. Так і при виборі чоловіка не варто забувати про вплив планет.

Хто найкращий чоловік за знаком Зодіаку, пише "Сегодня".

Читайте такожТрьом знакам Зодіаку астролог Павло Глоба обіцяє неймовірний успіх цього тижня

Відео дня

1 місце — Діва

Ці чоловіки розумні, виховані й хороші. Вони добре заробляють, готують і не гребують прибиранням у домі. Чоловіки цього знаку Зодіаку - надійні партнери, які не зрадять вас, вони будуть завжди уважними й ніжними, найкращими коханцями і при цьому надійними друзями.

2 місце — Лев

Леви надійні чоловіки, які будуть наслідувати батьківські стосунки – дбайливі, ніжні, розуміють. Вони одружуються обов'язково з красунями, а потім їх опікують і в усьому допомагають, балують. Але це все не просто так – вам потрібно буде постійно захоплюватися Левами й вихваляти його, адже без цього він марніє, як квітка без води.

3 місце — Козеріг

Чоловіки-Козероги дуже гарні й володіють всіма головними чеснотами: розумні, чесні, гарні, веселі й добрі. Тому, щоб його отримати, необхідно буде позбутися усіх конкуренток. Ну і, звичайно ж, необхідно буде ще добряче попрацювати над тим, щоб він ще захотів одружитися. А якщо вам цього вже вдалося досягти, тоді вам дуже пощастило.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, яким липень приготував небезпечні спокуси.