Астропсихолог Валентина Виттрок назвала пари, які підходять один одному за знаком Зодіаку / kadinim.com

Знайомлячись з людиною, ми, звичайно ж, не питаємо у неї, під яким знаком Зодіаку вона народилася. І, якщо вірити астрологам, робимо так абсолютно марно – такі знання допомагають правильно вибудувати стосунки з ним.

Особливо важливо знати, під яким знаком народився партнер, якщо люди мають намір жити разом: в такому випадку просто необхідно знати, чи сумісні вони чи ні. Астропсихолог Валентина Віттрок назвала пари, які підходять один одному за знаком Зодіаку, пише ТСН.

Овни і Риби. Єдність і боротьба протилежностей

Читайте такожЧотирьом знакам Зодіаку значно пощастить у липні - астрологиНезважаючи на зовнішню несумісність представники цих двох знаків ідеально підходять один одному – їх союз можна охарактеризувати філософським поняттям "єдність і боротьба протилежностей". Один знак доповнює інший у тому, чого йому не вистачає: Овни – сміливі, рішучі, активні, веселі, оптимістичні, з високою – а часом і завищеною – самооцінкою. Риби – скромні, тихі, полохливі, віддають перевагу не діяти, а мріяти і літати у хмарах, які страждають від невпевненості в собі і своїх силах. Овен підштовхує Риб до рішучих вчинків, а вони своєю чергою вчать своїх партнерів почуття такту і вміння адекватно – а не надмірно – реагувати на ситуації.

Відео дня

Телець і Рак. Близнюки-брати

Тільця і Раку об'єднує спільність світогляду. Обидва знаки однаково цінують сімейні цінності і обожнюють домашній – і не тільки – комфорт, якісні речі, смачну їжу і хороший секс. Вони не дуже люблять подорожувати, тому з задоволенням можуть удвох лежати на дивані перед телевізором і дивитися улюблені серіали або читати книги. Більш чуттєвий Телець може змінювати Раку, але останній дивиться на походи наліво крізь пальці: він занадто цінує "плюси" цього союзу, щоб жертвувати ними з-за одного-єдиного "мінуса".

Близнюки і Терези. Повна гармонія

Читайте такожВідомий астролог назвавши знаки Зодіаку, у яких в липні почнеться біла смугаМожна сказати, що союз Близнюків і Терезів – найгармонійніший з усіх, які тільки можливі в зодіакальному колі. Цілком можливо, що секрет їх сумісності криється в їх подвійності: представникам інших знаків Зодіаку важко спілкуватися з тими, у кого одночасно уживається дві людини, а Близнюки і Терези розуміють один одного з півслова. Навіть різниця в темпераментах йде їм на користь: Ваги врівноважують запальність і емоційність Близнюків, а вони своєю чергою вносять "вогник" в розмірене і нуднувату життя партнера. Вони можуть знайти спільну мову в будь-якій ситуації – домовитися, навіть якщо спочатку дивилися на нього по-різному. Обидва обожнюють вечірки, вернісажі, оперні спектаклі і концерти класичної музики, на яких обожнюють блищати, і їм це вдається. Їх хворе місце – спільні гроші: обидва люблять їх витрачати самі, але ображаються, коли це робить інший, тому весь час нагадують йому про економію.

Лев і Стрілець. "Одна, але полум'яна пристрасть"

Лев і Стрілець – два вогняних знаки, які ідеально підходять один одному. Їх об'єднує потяг до волі: обидва не терплять ніяких зв'язків і зобов'язань, і, як коти, хочуть гуляти самі по собі. Якщо їх цієї можливості обмежити, вони як мінімум будуть незадоволені, а як максимум-можуть і втекти. Але в союзі з таким же волелюбною людиною відчувають себе чудово, тому що ніхто не зазіхає на свободу і вони відчувають себе привільно – а що може бути кращою основою для спілкування?

Діва і Козеріг. Шлюб з розрахунку

Якщо говорити про шлюб за розрахунком, то це насамперед союз Діви і Козерога. Два найбільш тверезомислячих, практичних і розважливих знаки Зодіаку саме на цих притаманних їм якостей і будують свої відносини. Обидва є трудоголіками, вміють ставити реальні цілі і знають, як їх досягти, прораховують кожен свій крок і його можливі наслідки. Діву і Козерога також об'єднують такі якості, як низька емоційність, пристрасть до чистоти і порядку, коли всі предмети знаходяться на своїх місцях і їх пошук не складає ніяких труднощів. Так що розрахунок, покладений в основу такого шлюбу, абсолютно правильний, а значить, і сам союз – обіцяє бути щасливим.

Скорпіон і Водолій

Вирішивши, що ці два знаки теж можуть скласти прекрасну пару, ви помилитеся. Скорпіон і Водолій – два унікальних знаки, які в силу своїх особливостей можуть підійти всім і одночасно нікому, тому вирішувати, хто складе їм пару, потрібно у кожному конкретному випадку. Не можна сказати, що представники Скорпіона або Водолія вміють підлаштовуватися під інших, скоріше, навпаки, – вони є своєрідним призом, від якого в силу і привабливості не відмовиться жоден інший знак. Правда, жити з ними в результаті може виявитися не так вже просто, але це вже зовсім інша історія.

Втім, на думку Валентини Віттрок, все вищесказане – загальні правила, які можуть і не спрацювати. Необхідно враховувати безліч інших факторів – розташування тих чи інших планет у будинках гороскопу потенційних чоловіка і дружини, особливо це стосується того, де знаходиться Венера та Місяць. І тоді, можливо, чудовою парою виявляться представники тих знаків Зодіаку, які заведено вважати несумісними. Тим, хто хоче точно знати, чи підходить йому кохана людина для довгого спільного життя, варто звернутися до професійного астролога – він складе натальну карту, яка врахує всі нюанси і особливості. До речі, в Індії так і роблять – там без заздалегідь складених гороскопів під вінець не йдуть.