Любовний гороскоп / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вкрай важко знайти другу половинку і побудувати міцні стосунки. Причини можуть бути різні. Хтось виставляє занадто високі вимоги до потенційного супутника життя, а комусь просто подобається самотність. 

Телець

У цих людей занадто багато недовіри до другої половинки. Це може бути пов'язано з особистим плачевним досвідом, коли Тельці переживали зраду, брехню, зраду або навіть рукоприкладство.

Відео дня

Тепер вони в кожному потенційному партнері бачать те, з чим вже особисто доводилося зіткнутися. 

Водолій

Водолії занадто люблять себе. Вони швидко переключаються з одного об'єкта обожнювання на інший. Їм не дуже важливі почуття другої людини, тому вони перебувають в стані постійного пошуку партнера. 

Лев

Жінки-Левиці з дитинства мріють про принца на білому коні. Вони занадто ідеалізують того партнера, який повинен бути поруч. На жаль, їм складно усвідомити те, що ідеальних людей не існує. Але в гонитві за вигаданим "принцом" вони вважають за краще бути на самоті, а не зустрічатися "з ким попало". Як стверджують експерти, уродженці цього знака Зодіаку вступають в шлюб пізніше інших. 

Нагадаємо, астролог назвала найбільш енергетично важкі і небезпечні дні вересня.

Вас також можуть зацікавити новини: