Овен просто не вміє контролювати власні емоції / tv.ua

Астрологи назвали знаки Зодіаку, здатні вивести з себе будь-кого. Гороскоп попереджає, хто зі знаків Зодіаку найнебезпечніший.

Про це пише slovofraza.

Овен

Овен має цілу низку чудових якостей, але водночас ця людина здатна звести з розуму. Перш за все, лякають її спонтанні вибухи гніву. Вона просто не вміє контролювати власні емоції і нападає в найнесподіваніший момент. Бережіться, адже в гніві Овен буває нещадний.

Відео дня

Рак

Рак - чудовий друг і прекрасний сім'янин, але він зовсім не вміє себе контролювати. Tака людина завжди готовий пограти на ваших нервах, а ось будь-яка жарт або коментар в його адресу змусить знак затаїти образу на довгий час.

Читайте такожАстрологи назвали найбільш успішніх чоловіків за знаком Зодіаку: хто на першому місці Терези

Сильною стороною Терезів є виваженість і відсутність конфліктності. Ось тільки вони ж стають і головними дратівливими факторами. наприклад, його прагнення триматися від конфлікту подалі призводить до того, що він себе пригнічує, накопичуючи образу, хоча міг висловитися і розв'язати це питання, як доросла людина.

Скорпіон

Cкорпіон по праву вважається одним з найнебезпечніших знаків зодіаку в усьому гороскопі. І якщо інші зодіакальні представники зводять вас з розуму як би випадково, то Скорпіон робить це цілеспрямовано. Будь-який Скорпіон - це уважний психолог, який знає всі ваші больові точки. Не варто переходити дорогу Скорпіону, адже це мстива людина, яка не заспокоїться, поки не завдасть удару у відповідь.

Нагадаємо, що молодик 19 серпня обіцяє фатальну зустріч чотирьом знакам Зодіаку.