Молодик 19 серпня обіцяє фатальну зустріч чотирьох знаків Зодіаку / фото ua.depositphotos.com

Молодик 19 серпня обіцяє фатальну зустріч чотирьох знаків Зодіаку. Для когось нова людина виявиться другою половинкою, а для когось негативним тригером.

Про це пише slovofraza.

Близнюки

Близнюкам Молодик приготував доленосну зустріч. Ви зустрінете нового друга, до якого моментально відчуєте симпатію. Гороскоп пропонує обов'язково продовжити спілкування, тому що Близнюкам пощастить отримати не просто кращого друга, а наставника по життю.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали найбільш успішніх чоловіків за знаком Зодіаку: хто на першому місці Терези

Молодик 19 серпня обіцяє Терезам зустріч з коханням усього життя. Згідно з прогнозом астрологів, це трапиться в новому і незвичайному місці, де Терези раніше ніколи не були. Bи опинитеся там на запрошення родича чи друга. Потрібна людина відразу приверне вашу увагу в натовпі.

Скорпіон

Фатальна зустріч в Молодик обіцяна і Скорпіону. У молодик на горизонті з'явиться людина, яка закрутить вашу голову. Однак зірки радять триматися від неї подалі, адже ви ризикуєте зіткнутися з маніпулятором, який поглине вас і змусить страждати багато років.

Bодолій

У молодик 19 серпня кардинальні зміни відбудуться в житті знака зодіаку Bодолій. Швидше за все, ви довгий час не могли вирватися зі звичних буднів і боялися спробувати себе в зовсім іншій сфері. Однак ваш новий знайомий помітить ваш потенціал, зробить унікальну пропозицію, від якої Bодолій просто не зможе відмовитися.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку , у яких у другій половині серпня настане біла смуга.