Найгірші колишні за знаком Зодіаку / slovofraza.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є найгіршими колишніми партнерами. Вони можуть діставати вас дзвінками і повідомленнями, чекати десь біля будинку і навіть всюди переслідувати.

Скорпіон

Скорпіони після розставання всіляко намагаються стати жертвою. Вони можуть придумувати різні щемливі історії, шантажувати вас самогубством і, звичайно, вони ще тривалий час будуть тиснути на жалість. Мало того, що такою поведінкою вони можуть вимотувати вас, так ще й під роздачу потраплять їхні близькі люди, які ні в чому не винні.

Водолій

Водолії після розставання стають якимись маніяками. Вони будуть переслідувати вас скрізь, діставати дзвінками, стежити за вами в соціальних мережах. Іноді їх поведінка може серйозно налякати, адже вони не знають кордонів. Тому розлучатися з ними краще тоді, коли хочуть саме вони. А ідеальний варіант - це взагалі не вступати з ними у стосунки, якщо ви не впевнені в своїх почуттях.

Відео дня

Читайте такожПодарунок небес: у кого в 2022 році з'явиться дитинаРиби

Риби також всіляко будуть про себе нагадувати навіть після розставання. Випадкові зустрічі, дзвінки та повідомлення - це все в їхньому стилі. А також вони будуть намагатися викликати у вас ревнощі, щоб переконатися в тому, що ви до них ще не охололи.

Нагадаємо, яким знакам Зодіаку краще залишитися вдома на Новий Рік.

Вас також можуть зацікавити новини: