Знаки Зодіаку з сильним біополем / slovofraza.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким не страшний ні пристріт, ні порча, ні негативна енергетика. Вони володіють сильним енергетичним полем, тому з легкістю можуть відштовхнути від себе негатив.

Риби

Що б не відбувалося в світі, Риби вміють ховатися в "кокон". Вони живуть у своєму вигаданому світі, тому можуть абстрагуватися від проблем. Якщо ж хтось спробує їм нашкодити, то Риби і самі не промах. Вони повернуть кривдникові все подвійно. В цілому з Рибами краще не зв'язуватися, якщо не хочете розхитати свою нервову систему.

Читайте такожВодолій: гороскоп на січень 2022, поради та застереження від астрологівКозоріг

Козероги не вірять в карти, гороскопи, нумерологію та інше. Вони до всіх питань підходять дуже раціонально. Якщо виникає якась проблема, вони будуть шукати шляхи її вирішення. На іншу дурницю вони не звертають уваги. Більш того, вони живуть за своїми принципами, не йдучи на поводу у оточуючих. Тому похитнути їх енергетику або впевненість в собі за допомогою "магії" неможливо.

Відео дня

Близнюки

Одна сторона Близнюків - балакучість, а інша - стриманість. "Пробити" їх негативною енергетикою неможливо, бо вони постійно "очищаються". Відбувається цей процес саме за допомогою розмов. Зливаючи все, що у них в голові, вони залишають місце тільки для позитивних думок.

Нагадаємо, раніше три знаки Зодіаку можуть втратити гроші в січні.

Вас також можуть зацікавити новини: