Ласуни за знаком Зодіаку / фото slovofraza.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які просто жити не можуть без солодкого. Вони можуть відмовитися від усього, але не від булочок з корицею, шоколадних цукерок і тортиків.

Телець

Тельці обожнюють вишукані страви, тому звичайний вафельний тортик їх не влаштує. Звичайно, вони і його з'їдять, але для початку поласують чимось більш красивим і смачним. Тим більше це цінителі фондю - шоколаду, який плавиться, зі шматочками фруктів і ягід. Тельці часто звертають увагу і на декор, бо зовнішній вигляд десерту для них вкрай важливий.

Лев

Леви - це ті ще ласуни, які готові все на світі проміняти заради плиточки шоколаду. Здавалося б, представники цього зодіакального сузір'я повинні божеволіти від м'яса, але ні... На першому місці у них солодощі. Воістину добрим ранком вони вважають той, який починається зі свіжо завареної кави і шоколадного батончика.

Відео дня

Терези

Ще один знак Зодіаку, що обожнює солодощі - Терези. У цих людей завжди в будинку є печиво, цукерки, тістечка і тортики. Вони навіть уявити собі не можуть дня, коли не з'їли б щось дуже солодке і смачне. До слова, вони дуже люблять морозиво з полуничним сиропом, прикрашене свіжими ягідками. 

Нагадаємо, тільки три знаки Зодіаку вірять в прикмети.

Вас також можуть зацікавити новини: