Забобонні знаки Зодіаку / фото pixabay.com

Астрологи розповіли, що тільки три знаки Зодіаку з усього зодіакального кола вірять у прикмети. Вони не виносять на ніч сміття, не переходять дорогу, якщо пробігла чорна кішка і так далі.

Риби

Риби дуже уважні до деталей. Вони можуть помітити те, на що не зверне увагу жодна інша людина. Для представників цього зодіакального сузір'я дуже важливо, щоб в їхньому житті була гармонія. Тому вони вірять, що якщо винесуть сміття на ніч, то можуть накликати біду. До того ж вони ніколи не свистять, оскільки бояться залишитися без грошей.

Близнюки

З одного боку це рішучі люди, готові на будь-які подвиги. Але варто тільки чорній кішці перейти їм дорогу, як вони відразу ж дадуть задню. Саме віра в прикмети часом дуже заважає їм досягати успіху. Тому що вони можуть зупинитися на півдорозі або їм здасться, що доля дає їм різного роду сигнали, що чогось не варто робити. 

Відео дня

Скорпіон

Трійку лідерів закриває Скорпіон, який знає абсолютно всі прикмети. Це настільки забобонний знак Зодіаку, що він здатний придумувати собі навіть те, чого насправді немає. У них дуже розвинена фантазія, через яку вони нерідко страждають. Але мислити більш раціонально вони чомусь відмовляються.

Нагадаємо, у яких знаків Зодіаку незабаром почнеться "біла смуга".

Вас також можуть зацікавити новини: