Найніжніші чоловіки за знаком Зодіаку / фото ostrnum.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку серед чоловіків, які просто обожнюють телячі ніжності. Для них дуже важливо торкатися коханої людини і відчувати її  тепло.

Рак

Перше місце в цьому рейтингу займає Рак, оскільки це дуже тактильний знак Зодіаку, який жити не може без ніжностей. Для них дотики - це головна мова кохання, яка може описати всі його почуття по відношенню до вас. Якщо ви даруєте йому таку ж ніжність натомість, то він буде на сьомому небі від щастя. Адже так він отримає доказ того, що небайдужий вам і ви хочете його цілком і повністю.

Лев

Здавалося б, вогняні Леви наповнені неймовірною пристрастю і диким бажанням, але вони не відмовляться повалятися з вами в ліжку і насолодитися один одним. І мова йде не тільки про інтим. Вони з радістю погладять вас, почухають, але і того ж вимагають натомість. Левам дуже важлива ось ця тактильність, адже без неї вони відчувають себе непотрібними і некоханими.

Відео дня

Терези

Терези, як і Раки і Леви, жити не можуть без телячих ніжностей. Вони буквально на кожному кроці будуть вас обіймати, цілувати і гладити. Цікаво, що для них це не заклик до інтиму, а необхідна частина щасливого сімейного життя. З цими чоловіками ви будете відчувати мурашки шкірою регулярно.

Нагадаємо, три знаки Зодіаку знайдуть успіх до кінця року.

Вас також можуть зацікавити новини: