Найжадібніші чоловіки за знаком Зодіаку / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку серед чоловіків, які відрізняються особливою жадібністю. Вони не готові витрачати свої гроші на жінку. Ідеальний варіант - це 50 на 50.

Терези

Чоловіки, народжені під цим зодіакальним сузір'ям, вважають, що всі гроші - спільні. І те, що вони заробляють і те, що жінка. Оптимальний варіант для них - складати всі гроші в одну коробочку. Однак не кожна жінка на це погодитися, адже в цивілізованому суспільстві прийнято, що саме чоловік бере на себе відповідальність за забезпечення своєї сім'ї. Крім того, ці чоловіки жадібні і в плані подарунків. Не варто розраховувати на те, що вони будуть "обсипати" вас несподіваними і приємними сюрпризами.

Риби

Чоловіки-Риби можуть наобіцяти вам все, що вашій душі завгодно - і відпустку на Мальдівах, і новий смартфон, і машину, і діаманти. Але чи отримаєте ви це все? Ні. Серед чоловіків, народжених під знаком Зодіаку Риби, дуже багато жмотів. Всі свої гроші вони витратять на себе і свої розваги, а вам не дістанеться нічого. Будувати з ними стосунки небезпечно, адже вони і вас можуть залишити без копійки грошей.

Відео дня

Водолій

На думку експертів, Водолії - це чоловіки пополамщики. Якщо вони запрошують вас в кафе, то це не означає, що вони будуть платити. Швидше за все вам доведеться розділити рахунок навпіл. Те ж саме стосується і спільного життя. Водолії із задоволенням розділять з вами оплату комунальних послуг, продуктів та іншого. Будьте готові до того, що він не підставить вам своє сильне чоловіче плече.

Нагадаємо, у яких знаків Зодіаку починається "чорна смуга".

Вас також можуть зацікавити новини: