Жінки-"змії" за знаком Зодіаку / фото slovofraza.com

Астрологи назвали два знаки Зодіаку серед жінок, які здатні свого кривдника стерти з лиця Землі. Серед них виявилися Леви і Овни. Остерігайтеся їх, якщо не хочете потрапити в капкан.

Овен

Ці жінки дуже товариські і доброзичливі, вони володіють неймовірною харизмою, яка здатна підкорити будь-якого чоловіка. Тому вони без краплі сумніву потрапляють в їхні мережі. Однак Овни звикли керувати процесом, бути лідерами навіть у стосунках. У них все повинно бути під контролем. Якщо щось піде не так або, не дай Бог, чоловік їх образити, ці жінки обов'язково помстяться найбільш витонченим способом.

Лев

Леви - дуже хороші психологи і маніпулятори. Вони знають як сильні, так і слабкі сторони своїх партнерів. У коханні вони дуже пристрасні, чутливі, люблячі, але до тих пір, коли ви не зачепите їхні почуття. Якщо це станеться, то будьте готові до того, що помста не за горами. Жінка-Лев зробить вам дуже боляче, та так, що ви запам'ятаєте це на все життя. Але навіть незважаючи на це ви ніколи не зможете її розлюбити, адже ця жінка поселяється в душі і серці назавжди.

Відео дня

Нагадаємо, тільки два знаки Зодіаку завжди домагаються бажаного.

Вас також можуть зацікавити новини: