Кожна жінка повинна знати, як правильно мити підлогу / depositphotos.com

Мало хто знає, але благополуччя людини залежить не тільки від її особистих старань, але навіть і від прибирання. Під час очищення житла деякі господині роблять помилки, за які потім гірко розплачуються самотністю і злиднями. УНІАН з'ясував, як мити підлогу для залучення грошей і кохання.

Як правильно мити підлогу - від порога або до порогу

Народні прикмети свідчать, що витирати підлогу потрібно тільки від порога, а не в зворотному напрямку. Якщо ви будете ігнорувати пораду, то незабаром помітите, що з життя "витечуть" гроші, чоловіки і навіть ваша краса. Причина проста - вимиваючи бруд з дому, ви разом з ним вимиваєте і все хороше.

Більш того, подробиці вашого особистого життя швидко стануть надбанням громадськості - подруги перетворяться в заздрісниць, а сусіди почнуть "перемивати кісточки". Так що, дилема про те, як правильно мити підлогу - до дверей або від дверей перед вами стояти взагалі не повинна.

Відео дня

Чи можна мити підлогу ввечері і вночі

Досвідчені езотерики вважають, що прибирати в будинку потрібно тільки в світлий час доби - вранці або вдень. Після заходу сонця активізуються темні енергії, а також потойбічні сутності, які можуть проникнути в ваше житло і стати причиною сварок, зрад або проблем зі здоров'ям.

Якщо ви сумніваєтеся і не знаєте, до скількох годин можна мити підлогу, рекомендуємо робити це з 6 ранку до 3 годин дня - цього проміжку часу цілком вистачить, щоб зробити прибирання.

Чи можна мити підлогу в неділю

Православні віруючі переживають і нервують, коли виявляється, що прості домашні клопоти церква трактує, як гріх. Правда в цьому є - вищі сили розцінять ваш вчинок, як неповагу, і можуть відвернутися, більше не допомагаючи в справах. Та ж заборона діє ще на два дні - понеділок і п'ятницю, але причина вже інша - миття підлог в ці дні загрожує погіршення матеріального стану. Не переживайте про те, чи можна сьогодні мити підлогу - на календарі середа, а тому ніяких страшних наслідків не буде.

Коли потрібно помити підлогу з сіллю - прикмета на всі часи

Наші бабусі вірили, що природний консервант - відмінний спосіб для тих, хто хоче вичистити житло від негативної енергії. З давніх-давен порада діє безвідмовно - якщо в ваш будинок приходила неприємна людина, і ви відчуваєте себе погано після її візиту, помийте підлоги з додаванням солі. Також можете проводити таку профілактику час від часу, щоб прибрати негатив, що накопичився, і налагодити атмосферу в житлі.

Вас також можуть зацікавити новини: