Астролог розказав про долю ленд-лізу для України / фото facebook.com/usdos.ukraine

США, підписавши закон про ленд-ліз для України 9 травня, затягнули час, що негативно позначиться на ситуації на фронті. 

За словами астролога Дмитра Урануса, через це Україна отримає не те, що чекає.

Астролог переконаний, що момент підписання ленд-лізу для України обраний не дуже вдало, а закон працюватиме не дуже довго, близько одного року чи менше. Можливо, це буде пов'язано із тривалістю війни в Україні.

Відео дня

"Меркурій, управитель карти, був хоч і в Близнюках, у своєму знаку управління, але 9 травня Меркурій був уже в стоянні, він сповільнився у своєму видимому русі і перейшов до ретроградного руху через добу, 10 травня. Швидкість Меркурія була вже дуже маленька, всього 5% від середньодобової. Плюс Місяць без курсу (за класичним правилом) у Леві у 12 будинку", – зазначив він.

Астролог підкреслив, що закон, підписаний США, буде пов'язаний із закулісними політичними та юридичними іграми всередині США. Меркурій уповільнить швидкість виконання документа, темпи постачання озброєнь та сам їх список. Виникнуть юридичні обмеження, які зроблять закон неповноцінним.

"Меркурій ретроградний до 3 червня 2022 року, отже, за цим законом, до цієї дати, Україна точно нічого істотного не отримає. Якісь перші зрушення щодо виконання закону почнуться тільки в період з 10 по 20 червня. У липні, можливо, відбудеться зняття деяких обмежень На повну силу закон запрацює в період серпень-жовтень 2022 року, – підсумував він.

Вас також можуть зацікавити новини: