Сатанинські дні у квітні 2023 / depositphotos.com

Геката - давньогрецька богиня, яка відала таємниці чорної магії і темного чаклунства. Існує кілька днів у році, коли ця богиня управляє місяцем, а значить, впливає на все живе на Землі. УНІАН розповість, коли настануть сатанинські дні 2023 (або дні Гекати) і що не можна робити в цей період.

Сатанинська місячна доба 2023 - дати

Що таке сатанинський день - значення / pixabay.com

У місячному календарі є 4 дні, коли люди стають "самі не свої". Вони піддаються впливу темних сил і проявляють свої негативні якості. Такими датами назвали 9, 15, 23 і 29 місячну добу.

15 місячна доба - з 4 по 5 квітня

Відео дня

П'ятнадцята місячна доба уособлюють енергію спокус, егоїзму і жадібності. Саме в цей час людина не мислить критично, забуває про всіх, їй хочеться "тут і зараз". Великий ризик необдуманих вчинків, в тому числі крадіжок або зрад, про які ви потім будете шкодувати. Рекомендація - спілкуватися тільки з позитивними людьми, молитися і не вживати спиртного. Намагатися контролювати свої дії і думки, а також обов'язково запам'ятовувати сни - вони будуть віщими.

23 місячна доба - з 13 по 14 квітня

Великі шанси схильності до авантюрних або агресивних вчинків, збільшується жага до насильства. Люди можуть сковувати страхи, депресії, все валиться з рук, зростає кількість конфліктів і бійок, загострюються хронічні захворювання. Сни в цей період потрібно тлумачити з точністю до навпаки і намагатися більше займатися фізичною активністю, перемикаючи свої думки на благостний потік.

29 місячна доба - з 19 по 20 квітня

Цей день вважається найтемнішим з усіх перерахованих вище. Різко зростає кількість ДТП, нещасних випадків, панічних атак і кошмарних снів. Категорично заборонено перебувати в темних приміщеннях або спілкуватися з негативними людьми. Найкраще, що ви можете зробити - зайнятися медитацією, молитися і намагатися допомагати людям навколо.

9 місячна доба - з 28 по 29 квітня

Люди в цей період можуть вірити пліткам, піддаватися маніпуляціям, схильні до депресії. Часто сняться кошмари, навіть дрібні проблеми здаються нерозв'язними. Найкраще на дев'яту місячну добу намагатися побороти свої страхи, перемикатися на приємні справи або йти з головою в роботу. День рекомендується провести з близькими і в спокійній обстановці, ні в якому разі не починати ніяких нових справ.

Що не можна робити в сатанинські дні 2023

Існує певний перелік заборон, який потрібно враховувати, щоб не піддатися впливу темних сил. У дні Гекати не можна:

  • укладати важливі договори і угоди;
  • починати нові справи;
  • змінювати місце проживання;
  • сваритися і ображатися;
  • носити з собою великі суми грошей;
  • розмовляти з незнайомцями;
  • керуватися емоціями.

Пам'ятайте, що провокацій з боку буде дуже багато, тому краще не покидайте свої будинки, а якщо такої можливості немає, то тримайте себе в руках і контролюйте те, що відбувається.

Що можна робити в сатанинські дні 2023

Як себе вести в дні Гекати 2022 / depositphotos.com

Якщо дотримуватися рекомендацій, то можна спокійно пережити всі важкі періоди. У нестабільні "темні" дати можна:

  • відпочивати і займатися творчістю;
  • молитися і поститися;
  • проводити час з близькими;
  • допомагати нужденним;
  • працювати і присвячувати себе хобі.

Астрологи стверджують, що люди, які народжуються в дні Гекати, - це особистості, що володіють надздібностями. Вони можуть впливати на хід подій і гірше піддаються маніпуляціям з боку темних сил. Зазвичай, всю свою енергію направляють на допомогу людству. 

Аж до того, що якщо компанія, в якій працює така людина, займається незаконними справами або керівництво нешанобливо ставиться до підлеглих, то великі ризики краху бізнесу.

Вас также могут заинтересовать новости: