Нумеролог назвала знаки Зодіаку, у яких почнеться "чорна" смуга в п'ятницю, 13-го / ua.depositphotos.com

Нумерологи розповіли про те, як п'ятниця, 13-го в січні вплине на знаки Зодіаку. Експерти стверджують, що три знаки можуть зіткнутися з величезними неприємностями. Йдеться про Стрільців, Водоліїв і Риб. 

Стрілець

У Стрільців може бути 13 січня або в найближчі дні після цієї дати зрив домовленостей, різка зміна планів в гіршу сторону, втрата грошей. Також їх можуть обдурити. Наприклад, вони попадуться на гачок шахраїв. Тому слід уважно перечитувати те, що доводиться підписувати, а також ні в якому разі не давати стороннім людям свої особисті дані. 

Водолій

Водоліїв можуть звільнити. Нумеролог каже, що в п'ятницю для цих представників починається не дуже сприятливий період, коли вони втратять роботу, велику суму грошей, ще й можуть опинитися насамоті. Це не обов'язково буде розрив з другою половинкою. Можливо, Водолії поїдуть у відрядження в чуже місто. 

Відео дня

Риби

Рибам 13 січня принесе проблеми зі здоров'ям. Тут може бути операція, погіршення самопочуття. Також Риби можуть дізнатися про якийсь неприємний діагноз. Мова може йти як про самих Риб, так і про їхніх найближчих родичів. 

Нагадаємо, два знаки Зодіаку залишаться біля розбитого корита вже в січні.

Вас також можуть зацікавити новини: