Скорпіони – любителі "чорних" комедій, спрогнозувала астролог / фото flickr.com/nikkimoon

Один із 12 знаків Зодіаку – Скорпіон – віддає перевагу "чорним" комедіям, оскільки цим зодіакальним представникам властива іронія, яка може доходити до скептицизму.

Скорпіони не найвеселіші люди, їх не всім вдається розвеселити, а "чорні" комедії здатні підняти їм настрій, пише tsn.ua, посилаючись на відомості астролога Людмили Булгакової.

Експерт зазначила, що ще один знак – Стрілець, любить комедію положень, оскільки через необдуманість власних дій часто опиняється у безглуздих ситуаціях.

Відео дня

Астролог додала, що Овни віддають перевагу комедії характерів, оскільки часто в них зустрічають схожий на свій, і їх це дуже веселить.

"…Щоправда, вони ніколи не зізнаються в тому, що чимось схожі на тих телепнів, які діють у таких фільмах та виставах, хоча іноді вони є точною їхньою копією…", – сказала вона.

Раніше Людмила Булгакова говорила, що Терези присвячують час перегляду фільмів лише у крайньому разі, а віддають перевагу театру. 

Довідка УНІАН. Скорпіонами називають людей, які народилися з 23 жовтня до 22 листопада, Стрільцями – народжених з 23 листопада до 21 грудня, а Овнами вважають тих, хто святкує день народження з 21 березня до 20 квітня.

Вас також можуть зацікавити новини: