Найкращі водії – Скорпіони, Козероги та Діви, поділилася астролог / фото flickr.com/16054928@N07

Серед 12 знаків Зодіаку найкращими водіями є три – Діва, Козеріг та Скорпіон.

Діви майже не отримують штрафи за порушення правил дорожнього руху, повідомляє tsn.ua, посилаючись на прогноз астролога Людмили Булгакової.

За словами експерта, представники цього знаку найбільш скрупульозні й прискіпливі, та ці якості проявляються під час керування машинами. Співбесідниця зазначила, що Діви натхненно та легко водять свою машину.

Відео дня

Булгакова додала, що Козероги педантичні у всіх справах, зокрема й у керуванні автомобілями, розважливі та спокійні й не обганяють інші машини, якщо не впевнені у безпечності маневру для всіх.

"…Вони суворо дотримуються... ПДР, практично ніколи їх не порушуючи, а випадки, коли вони все-таки це роблять, не мають особливого значення – як правило, вони не шкодять…", – сказала астролог.

Читайте такожГороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку: низку справ астролог порадила відкластиСпівбесідниця підкреслила, що Скорпіони не відриваються від дороги й можуть проаналізувати ситуацію та визначити потенційну небезпеку.

"…Вони вкрай рідко – лише у найважливіших випадках – дозволяють собі розмовляти мобільним телефоном, а вже про те, щоб пити каву або фарбуватися, і йтися не може…", – стверджує експерт.

Раніше астрологи повідомляли, що найгіршими водіями, зокрема, є Овни, Водолії, Стрільці та Леви.

Довідка УНІАН. Дівами називають людей, які народилися з 22 серпня до 23 вересня, Козерогами – тих, хто народився з 22 грудня до 20 січня, а Скорпіонами вважають народжених з 23 жовтня до 22 листопада.

Вас також можуть зацікавити новини: