Тарологи обіцяють Тельцям смуток і розчарування / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 1 вересня. Овнам варто бути обережніше, вороги готують для вас хитру пастку. А Водолії ризикують зіткнутися зі зрадою. Що чекає на інші знаки Зодіаку - розповість таро-гороскоп на п'ятницю.

Овен

Овнам потрібно проявити максимальну обережність. Поруч з вами зачаїлися вороги, які вже придумали, як заманити вас у капкан. Не вірте солодким промовам і продумуйте кожен свій крок.

Телець

Тарологи обіцяють Тельцям смуток і розчарування. Ви ризикуєте "потонути" в спогадах і зрозуміти, що незадоволені своїм життям. Почніть щось змінювати і пам'ятайте, успіх любить тих, хто не боїться діяти.

Відео дня

Близнюки

1 вересня Близнюки будуть радіти і веселитися. Не відмовляйте собі у рідкісній можливості, насолоджуйтеся приємною компанією і забудьте про погане. Всі проблеми варто відпустити, не думайте про них.

Рак

Карти Таро обіцяють Ракам день вирішення конфліктів. Вам доведеться виступити в ролі буфера і вислуховувати чиїсь скарги. Не шкодуйте часу і обов'язково спробуйте дати цінну пораду.

Лев

Леви насолодяться відпочинком і зуміють налагодити відносини з людиною, яка багато для них значить. Знайдіть час і для релаксу, і для непростої розмови. Ви зможете підібрати правильні слова, не хвилюйтеся.

Діва

Дівам доведеться вирушити до іншого міста. З'являться якісь справи, які доведеться вирішувати швидко і без роздумів. Постарайтеся не помилитися.

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам романтичне побачення. Вас запросять на вечерю або ж прогулянку. Не відмовляйте собі у невеликій пригоді, все буде добре.

Скорпіон

1 вересня Скорпіонам можна витратити заощадження. Відправляйтеся на шопінг і поновіть гардероб. Не шкодуйте грошей на те, що додасть вам впевненості в собі.

Стрілець

Стрільцям варто залягти на дно. Не приймайте слова оточуючих занадто близько до серця. Пропускайте повз вуха критику і намагайтеся не привертати до себе увагу.

Козоріг

Тарологи радять Козерогам набратися терпіння. Вас чекають складності, з якими точно потрібно впоратися. Не здавайтеся і йдіть до кінця.

Водолій

Водоліям доведеться зіткнутися зі зрадою. Ніж в спину може встромити кращий друг, але також будьте обережні з родичами. Хтось вирішив вам сильно насолити.

Риби

Карти Таро обіцяють Рибам насичений день. Ви забудете про спокій і будете поглинені виром цікавих подій. Не бійтеся, всі вони ведуть до чогось дуже радісного.

Вас також можуть зацікавити новини: