Раки можуть сильно злитися, вас засмутить поведінка друга / фото ua.depositphotos.com

У суботу, 1 липня, Овни зіткнуться з неприємними подіями, які будуть мати містичнй вигляд. А Терезам варто бути обережніше, все може зіпсувати згубна пристрасть. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овнам доведеться терпіти поразку. У якийсь момент їм здасться, що навколо відбувається щось містичне. Можливо, вас наздогнала карма, а тому настав час відповідати за свої помилки.

Телець

У цей день Тельців приємно здивує їхня друга половинка. Ви можете отримати несподіваний сюрприз. Також є ймовірність того, що вас запросять на романтичне побачення, де ви почуєте сміливе зізнання або навіть пропозицію.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам щедру винагороду. Ви можете отримати приємний бонус від начальства, на роботі цінують всі ваші старання. Однак не зазнавайтеся, радійте успіхам тихо, без зайвої уваги.

Рак

1 липня Раки можуть сильно злитися, вас засмутить поведінка друга. Не намагайтеся виправити людей, деякі їхні особливості потрібно просто прийняти. Якщо ж ви не готові терпіти чужі помилки, відмовтеся від спілкування.

Лев

На Левів чекає запрошення, яке може увігнати вас в ступор. Ви не готові щось змінювати у своєму житті, проте події навколо вже натякають, що час наважитися. Порадьтеся з родичами, вони допоможуть.

Діва

Карти Таро обіцяють Дівам таємниці та інтриги. Ви можете дізнатися те, що від вас довго приховували. Ця інформація вам точно не сподобається, але вам варто про це промовчати.

Терези

Терезам варто боротися зі своїми бажаннями. Ви ризикуєте все зіпсувати через згубну пристрасть до певної людини. Вона користується вами, час це зрозуміти.

Скорпіон

1 липня Скорпіонам варто не засиджуватися вдома. Відвідайте друзів або родичів, йдіть у гості або ж покличте близьку людину на прогулянку. Не закривайтеся в чотирьох стінах, на вас чекають хороші події.

Стрілець

Карти Таро радять Стрільцям бути обережнішими зі своїми бажаннями. Думайте про наслідки своїх вчинків і не рубайте з плеча. Деякі рішення слід ухвалювати тільки тоді, коли ви точно у них впевнені.

Козоріг

У суботу Козерогам можна задуматися про зміну роботи. Оцініть свої сили і обміркуйте можливі ризики. Якщо розумієте, що готові до змін, дійте.

Водолій

1 липня Водолії ризикують втратити гроші або щось цінне. Слідкуйте за своїми речами і не запрошуйте в гості незнайомців. Хтось може спробувати вам нашкодити.

Риби

Риби можуть розбагатіти. На вас звалиться велика сума, це сильно потішить. Однак не поспішайте все витрачати, цінуєте навіть те, що легко вам далося.

Нагадаємо, раніше стало відомо, які знаки Зодіаку завиють від безсилля вже на початку липня.

Вас також можуть зацікавити новини: