Дівам краще забути про роботу і важливі справи / фото ua.depositphotos.com

Понеділок, 2 січня, принесе Овнам чудову можливість розбагатіти. А ось Тельцям варто чекати біди, урагани нещастя закрутять їх з неймовірною силою. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро від УНІАН.

Овен

На Овнів звалиться величезний куш. Ви зможете розбагатіти і отримати великий прибуток. Однак карти Таро радять Овнам не скупитися і розділити свій успіх з оточуючими.

Телець

2 січня Тельцям варто бути обережнішими. Неприємності будуть підстерігати їх на кожному кроці. Урагани нещастя підступні, будьте пильними. 

Відео дня

Близнюки

Близнюкам треба зважитися на глобальні звершення. Почніть нове життя і залиште всі страхи в минулому. 

Рак

Ракам карти Таро обіцяють приємні покупки. Порадуйте собі чимось хорошим і не шкодуйте грошей.

Лев

Левам пощастило, день не принесе їм ніяких бід. Можливо, він навіть здасться трохи нудним, але це лише відмінна можливість для відпочинку і веселощів. 

Діва

Дівам краще забути про роботу і важливі справи. Все буде випадати з рук, тому відволікайтеся на щось цікаве, що не вимагає особливих старань. 

Терези

Терезам карти Таро радять задуматися про похід до лікаря. Можливо, вам варто подбати про свій організм і на час відмовитися від шкідливих звичок. 

Скорпіон

2 січня Скорпіони будуть постійно базікати і можуть сильно когось розлютити. Постарайтеся обмірковувати свої слова, щоб не образити друзів. 

Стрілець

Стрільцям карти Таро радять присвятити час своїй половинці. Відмовтеся від вечірки з друзями і порадуйте свого партнера романтичною вечерею.

Козоріг

Козероги можуть зайнятися творчістю і розкрити в собі нові грані. Не бійтеся спробувати щось нове, у вас все вийде. 

Водолій 

На Водоліїв чекає серйозна сварка. Вас можуть сильно образити і навіть принизити. Дайте недоброзичливцям відсіч.

Риби

Карти Таро радять Рибам не засиджуватися вдома і не відмовляти собі в прогулянці. Запросіть друзів і рушайте з ними в парк, подихайте свіжим повітрям і зарядіться енергією дружби.

Нагадаємо, раніше астролог назвала найнебезпечнішу дату січня 2023 року.

Вас також можуть зацікавити новини: