26 грудня Близнюки зможуть почати життя з чистого аркуша / фото ua.depositphotos.com

Понеділок 26 грудня принесе Овнам розчарування і проблеми у відносинах. А ось Рибам варто чекати на приємний сюрприз і хороші новини. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі від УНІАН.

Овен

Овнам доведеться зіткнутися з жорстокою реальністю. Кохана людина може розбити ваше серце та встромити ніж у спину. Однак це трапиться лише тому, що ви занадто ідеалізували свою другу половинку.

Телець 

Тельцям понеділок принесе нові враження і позитивні емоції. Однак також на вас можуть чекати невеликі казуси, будьте обережніше.

Відео дня

Близнюки

26 грудня Близнюки зможуть почати життя з чистого аркуша. Залиште всі образи в минулому і викресліть всіх людей, які приносили неприємності. Ідіть вперед і не озирайтеся назад.

Рак

Ракам карти Таро радять розважитися і відпочити. Метушня сильно вас втомила, знайдіть собі цікаве заняття і відверніться від усього, що забирає багато сил.

Лев

У понеділок Леви ризикують нарватися на грубість. Уникайте спілкування з емоційними людьми і не вплутуйтеся в суперечки, нічого доброго конфлікти не принесуть.

Діва

Карти Таро обіцяють Дівам напружений день. Вам доведеться залишити зону комфорту і навчитися швидко реагувати в стресових ситуаціях.

Терези

Терезам прийшов час зайнятися своїм здоров'ям. Похід до стоматолога, огляд у терапевта або консультація у фахівця вузького профілю - у кожного можуть бути свої проблеми, але нічого, що пов'язано з хворобами, відкладати більше не можна.

Скорпіон

У понеділок на Скорпіонів чекають гарні новини. Ви нарешті зможете щиро порадіти і зрозумієте, що біла смуга удачі повернулася у ваше життя.

Стрілець

На Стрільців чекає непросте випробування на міцність. Карти Таро радять вам підготуватися до непростих ситуацій і не втрачати пильність.

Козоріг

26 грудня Козероги будуть приємно здивовані. Людина, яку ви вважали своїм ворогом, проявить себе в хорошому сенсі і на ділі доведе, що не бажає вам зла.

Водолій 

Водоліям карти Таро радять навчитися приймати людей з усіма їх недоліками. Не зліться на оточуючих і проявіть повагу до почуттів інших.

Риби

У понеділок Риби отримають приємний сюрприз. Ваші старання окупляться з лишком, доля щедро винагородить за все добре, що ви робили для оточуючих.

Нагадаємо, астролог назвав місяць можливої ядерної атаки.

Вас також можуть зацікавити новини: