Овнам - розбите серце, Скорпіонам - грошовий дощ: гороскоп по картах Таро на 29 квітня

У суботу, 29 квітня, Овни можуть сильно постраждати, біль принесе зрада коханої людини. А ось Водоліям неймовірно пощастить, вони зможуть розбагатіти. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі від УНІАН.

Овен

Овнам варто готуватися до потрясінь. Вони можуть дізнатися, що їх зрадила найближча людина. Розбите серце приносить чимало болю, дайте собі час, щоб все це пережити.

Телець

Тельцям доведеться зайнятися тим, від чого вони давно намагалися втекти. Важливі справи вас наздоженуть, сховатися не вийде. Починайте діяти, інакше все закінчиться дуже погано.

Відео дня

Близнюки

29 квітня Близнюкам потрібно приділити увагу своєму здоров'ю. Також придивіться до поведінки своїх родичів. Можливо, комусь із них теж потрібна допомога медиків.

Рак

Раки зможуть насолодитися довгоочікуваним відпочинком. У цей день ви можете витратити гроші на дрібниці і зовсім про це не шкодувати. Однак захоплюватися шопінгом не варто, залиште трохи заощаджень на "чорний день".

Лев

Левів приємно здивують. Ви будете купатися в любові і ласці. У вашому житті починається період романтичних і дуже перспективних відносин, не пропустіть шанс на щастя.

Діва

29 квітня Діви будуть літати в хмарах і забудуть про всі справи. Можливо, ніхто цього не помітить. Однак є шанс, що така безтурботність сильно когось розлютить.

Терези

Терезам краще залягти на дно. Не сперечайтеся через дрібниці, постарайтеся не образити друзів і кохану людину. Займіть нейтральну позицію і просто спостерігайте за всім, що відбувається.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає грошовий дощ. Вони отримають шанс неймовірно розбагатіти. Не пропустіть таку рідкісну можливість, вона дається не кожному.

Стрілець

Стрільцям карти Таро радять зібрати всю волю в кулак. У цей день вам варто відмовлятися від усіх пропозицій. Не втрачайте пильність і не піддавайтеся спокусам.

Козоріг

29 квітня Козероги будуть засмучені і навіть роздратовані. Хтось спробує зіпсувати ваш настрій неприємними новинами. Постарайтеся не піддатися емоціям.

Водолій

Карти Таро пророкують Водоліям вдалий шанс. Ви зможете вдало себе проявити та отримати увагу людини, яка вам дуже подобається. Однак не перестарайтеся.

Риби

У суботу Риби зможуть провітрити думки. Не навантажуйте себе справами, які не хочете робити. Займіться тим, що вам дійсно до душі.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку отримають останній шанс на неземне багатство вже найближчими днями.

Вас також можуть зацікавити новини: