Знаки Зодіаку, яких неможливо повернути / фото slovofraza.com

Якщо хтось може двічі увійти в одну річку, то ці п'ять знаків Зодіаку - ніколи. Колишні стають для них буквально ніким, тому вони навіть не дзвонять їм і не відповідають на повідомлення.

Овен

Уперті Овни що у стосунках, що поза ними постійно конкурують. Після розставання вони зроблять все, щоб довести свою перевагу і покинуть вас плакати десь в темному куточку. Розраховувати на те, що ви залишитеся друзями не варто.

Лев

Марнославні Леви не зможуть дружити з колишніми. Вони розуміють, що у екс-коханих хтось був після них. А вислуховувати це вони не готові. Та й в цілому Леви не готові ділити свого партнера, хоч і колишнього, з кимось ще.

Відео дня

Читайте такожДвічі в одну річку: до яких знаків Зодіаку найближчим часом повернутися колишніСкорпіон

Ревниві Скорпіони навіть допустити не можуть думки, що у їхніх колишніх хтось може з'явитися. Це вганяє їх в лють, тому вони категорично проти спілкування з ексами. 

Козоріг

Якщо колишній розбив вам серце, то на вибачення йому чекати не варто. Козероги відрізають раз і назавжди, і найчастіше навіть семи разів не відміряють. З екс-коханими їм складно знаходити спільну мову, тому вони вважають за краще просто абстрагуватися.

Водолій

Це пофігісти, які можуть відпустити будь-яку людину на всі чотири сторони. Їм лінь вкладатися у стосунки, тому їм простіше зайняти пасивну позицію і просто спостерігати.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку серед жінок, які ідеально підходять для шлюбу.

Вас також можуть зацікавити новини: