Гороскоп на п'ятницю 13-е / 1zoom.ru

Астрологи склали прогноз на завтра, п'ятницю 13-го, для різних знаків Зодіаку і визначили, на кого в цей день чекають проблеми.

Раніше ми розповідали, що можна і не можна робити у п'ятницю 13.

Стрілець

Завтра на Стрільців чекають проблеми на роботі. Через ваш вогняний характер ви можете серйозно посваритися з керівництвом і колегами, що призведе до негативної атмосфери в колективі. Зверніть увагу і на своє коло спілкування, серед якого є недоброзичливці. У п'ятницю вони можуть активізуватися і "підкласти" вам свиню. 

Відео дня

Риби

На Риб чекають проблеми на любовному терені. Їх зайва мрійливість рідко призводить до чогось хорошого. Рибам найчастіше складно жити в реальному світі, тому вони не вміють вирішувати нагальні проблеми, перекладаючи відповідальність на інших. Такий стан справ може обернутися для них крахом стосунків з другою половинкою. 

Овен

Завтра Овнам про себе нагадають хронічні хвороби, на які вони давно не звертали належної уваги. Якщо ви в терміновому порядку не звернетеся до лікаря, то можете потім серйозно поплатитися за свою недбалість. Зверніть увагу на все, що вас турбує.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали дати, коли категорично не можна позичати гроші.

Вас також можуть зацікавити новини: