Кому не можна носити золото за знаком Зодіаку-перелік / ua.depositphotos.com

Золото - благородний метал, який здавна вважався ознакою багатства і розкоші. Багато дівчат вибирають саме золоті прикраси, бажаючи підкреслити свою елегантність, однак, дозволено це далеко не всім. УНІАН з'ясував, які знаки Зодіаку не можуть носити золото.

Яким знакам Зодіаку не можна носити золото - список

Астрологи кажуть, що до переліку тих, кому не можна носити золото, потрапили кілька представників зодіакального кола.

Терези

Відео дня

Експерти з езотерики стверджують, що золоті прикраси порушують рух енергії в тілі повітряного знака, і перешкоджають розвитку його чакр. Запам'ятайте, чому Терезам не можна носити золото - якщо ви не хочете, щоб з вашого життя зникли щастя, любов і багатство, купіть собі бронзу, яка є вашим оберегом.

Водолії

Порада, чому Водоліям не можна носити золото полягає в неоднозначному впливі на самопочуття людей, народжених під цим знаком. Астрологи вважають, що благородний метал все-таки допустимий, але не на регулярній основі. Якщо носити золото постійно, здоров'я Водолія похитнеться, почнуться головні болі, безсоння і тривожність.

До речі, це та сама причина, чому Козерогам не можна носити золото - ті, хто береже своє здоров'я або не відрізняється стійкістю імунітету, повинні переглянути своє ставлення до цього металу і не надягати золоті прикраси без особливого приводу.

Діви

Земні представники знака ображаються, коли дізнаються, чому Дівам не можна носити золото. Насправді, засмучуватися через неможливість носити ті чи інші прикраси не варто - навіщо вони потрібні, якщо не приносять щастя? Золоті каблучки або сережки пробуджують в Діві непотрібний азарт, через що людина втрачає педантичність, обережність і практичність, що допомагають йому в житті. Енергія, до якої Діва не готова, принесе в життя тонну проблем, які доведеться вирішувати.

Риби

Самі мрійливі і загадкові представники сузір'їв теж потрапили в цей список. Астрологи пояснюють, чому Рибам не можна носити золото - цей метал робить людину занадто помітною, зобов'язаною бути активною. Для Риб, яким комфортніше "в тіні", така ситуація - стрес, а не помічник.

Чому Овнам не можна носити золото

На це питання у астрологів відповіді немає - перший знак зодіакального кола виявився щасливчиком, і йому дозволено носити золоті прикраси. Овни, як і Леви, і Стрільці відносяться до стихії Вогню, тому будь-які відтінки жовтого, оранжевого і червоного їм не зашкодять. Список тих, кому не можна носити золото за гороскопом ні за яких обставин, складений, а ось "вогняні" особистості будуть відчувати себе комфортно в прикрасах з благородного металу. Головне - вміти йому відповідати.

Вас також можуть зацікавити новини: