Як визначити порчу - поради / depositphotos.com

Порча і пристріт - інструменти чорної магії, які використовують чаклуни для впливу на людей. Часто ті, хто виявився жертвою порчі або пристріту, страждають від різних захворювань, проблем з грошима або в особистому житті. УНІАН розповість, як швидко визначити потойбічне втручання і позбутися від нього.

Раніше ми говорили про те, що буде, якщо спати напроти дзеркала.

Як зрозуміти що у мене порча - тривожні дзвіночки

У кожної людини в житті наступають несприятливі періоди - погіршується самопочуття, в сім'ї виникають сварки, а "фінанси співають романси". Якщо це ситуативна історія, то складний період варто просто перечекати, але іноді такі події - результат чорної магії. УНІАН з'ясував, як можна точно визначити, є на вас порча і пристріт, чи ні.

Відео дня

Тяжка хвороба

Одною з найяскравіших ознак вважається важка і небезпечна хвороба, яка з'явилася у людини з нізвідки. Як правило, протікає вона складно, лікуванню піддається важко або не піддається взагалі, а сама жертва порчі "згасає" на очах. Для того, щоб зрозуміти, чи дійсно це порча, езотерики рекомендують зіставити ваше самопочуття з медичною картою і зрозуміти, що стало причиною хвороби - втручання ззовні або ігнорування давніх проблем зі здоров'ям.

Розлучення і самотність

Друга ознака можливої порчі - хворобливий розрив з коханою людиною і\або неможливість вбудувати щасливі відносини. Досвідчені маги кажуть, що часто порчу роблять саме на особисте життя, а одним з найпопулярніших методів впливу вважається вінець безшлюбності. Звичайно, багатьом дівчатам і чоловікам складно знайти собі гідного партнера, але якщо з вами все нормально, а самотність триває роками, то варто задуматися про можливий магічний вплив.

Смерті, нещасні випадки, великі втрати

Третій фактор - масштабна втрата чогось. Це можуть бути гроші, майно, робота або навіть близька людина. Ніхто з нас не застрахований від такого - можуть звільнити з роботи, виселити з орендованої квартири або трапиться так, що Боги заберуть когось із рідних або друзів. Але якщо низка подібних подій не припиняється, а "удари" долі стають все болючіше і болючіше, то, можливо, на вас хтось чаклує.

Дивні предмети в будинку

Четвертий важливий момент, на який обов'язково потрібно звертати увагу - якщо ви знаходите у себе вдома предмети, яких там бути не повинно, значить, вам намагаються завдати шкоди за допомогою магії. Люди, що стикаються з порчею, кажуть, що знаходили в квартирі мішечки з землею, голки і шпильки, шматочки тканини, фотографії, різні записки та інші нетипові речі в найнесподіваніших місцях.

Для того, щоб зрозуміти, як позбутися від порчі швидко і безпечно, треба знати, як саме ця магія працює. Порчу наводять прямо на людину, цілеспрямовано, причому, такий метод впливу вважається одним з найсильніших і "знімати" його повинен професіонал. Самостійно робити це не можна - можна нашкодити, але головна порада, яку дають чаклуни - це очистити свої думки.

Ви повинні внутрішньо налаштувати себе на позитивний лад і переконатися в тому, що ніяка магія на вас впливу мати не може. Пам'ятайте про те, що на вас може впливати тільки те, у що ви вірите, і чому віддаєте свою енергію.

Вас також можуть зацікавити новини: