Повний місяць 16 квітня 2022 року / depositphotos.com

Астрологи кажуть, що повний місяць 16 квітня 2022 - найпотужніший за всю весну. Саме в цей час можна рішуче змінити своє життя і виконати дієві ритуали на бажання. УНІАН розібрався, який місяць у квітні 2022 і що він обіцяє українцям.

Раніше ми складали докладний місячний календар на квітень 2022.

Повня 16 квітня 2022 - у скільки і коли

Повний місяць зійде на небі о 21:58 за Києвом, буде знаходитися в сузір'ї Терези. Такий знак символізує баланс і стриманість, вміння знаходити компроміси. Саме тому в цю дату важливо домовлятися з людьми або вчитися це робити, а не відстоювати свою позицію за будь-яку ціну. Енергетика дня така, що всі емоції і бажання оголяться, тому вам необхідно вміти їх контролювати.

Відео дня

Що можна робити в повню

Що треба робити при повному місяці / depositphotos.com

16 квітня 2022 року - вдалий день для допомоги нужденним. Ви можете провести час зі своєю сім'єю, пограти з дітьми або поспілкуватися зі старшими родичами. 

Альтернативний варіант - зробити генеральне прибирання вдома, перебрати речі, зимовий одяг скласти в шафи. Також оптимально займатися садом, головне - нічого не висаджувати, так як повня - це не найвдаліший день для роботи в городі.

Чого не можна робити на повню

Крім порад про те, чим зайнятися в період повного місяця, УНІАН розповість, від чого варто утриматися:

  • звільнення і серйозні розмови з начальством;
  • сварки і плітки;
  • великі грошові витрати;
  • прийняття важливих доленосних рішень;
  • давати гроші в борг або просити їх;
  • робити операції;
  • переїдати або вживати алкоголь.

Ваше головне завдання на період повного місяця - провести добу в балансі і комфорті. Не будьте занадто негативно налаштовані, але і не злітайте до стелі від радості - контролюйте свої думки і почуття.

Повня 16 квітня 2022 - ритуали

Ритуали на повний місяць 16 квітня 2022 / pixabay.com

Існує два дієвих ритуали, які можна виконати, щоб залучити удачу в своє життя.

Магічний лист

Візьміть аркуш паперу і фломастер, ручку або олівець певного кольору. Якщо ваше бажання грошового характеру - писати потрібно зеленою пастою, кохання і сім'ї - червоною, здоров'я і удачі - жовтою. Напишіть на листку заповітну мету, потім на повню розмістіть папір так, щоб місяць висвітлював написане. Вранці поверніть лист вчетверо і сховайте в затишне місце до виконання бажання.

Чарівна свічка

О 21:58 запаліть маленьку церковну свічку і дивіться на її полум'я до тих пір, поки свічка не згасне. Весь цей час візуалізуйте своє бажання. В кінці покладіть свічку в темне місце і чекайте - задумане скоро збудеться.

Вас також можуть зацікавити новини: