Повний місяць у вересні / pixabay.com

Місяць - улюблена тема для обговорення серед езотериків. Споконвіку цьому небесному тілу приписують містичні властивості. Частково, це так - місяць дійсно змінює свідомість людей, іноді до невпізнання.

Саме в періоди повного місяця і молодика загострюються хронічні захворювання, психологічні травми і емоції, які переважають над розумом.

Сьогодні ми розповімо, що буде відбуватися з людьми в період вересневого повного місяця і поділимося гороскопом для кожного зі знаків Зодіаку.

Відео дня

Місяць тому людство спостерігало не менш унікальне явище - повний місяць у серпні 2021, який назвали "кукурудзяним".

Коли повний місяць 2021 - дата і особливості події

Через кілька днів на небі зійде повний місяць. Станеться це 21 вересня о 02:55 за Києвом. Небесне світило в цьому місяці виявиться в сузір'ї Овна. Імпульсивний і ексцентричний знак Зодіаку може спровокувати вас на агресію, але не переживайте - вплив планети Марс допоможе обійти конфліктні ситуації і проявити витримку.

Що можна робити в повний місяць

Рекомендації астрологів в повний місяць / pixabay.com

Повний місяць в серпні спонукав людей на нові починання. У вересні астрологи рекомендують продовжувати цю тенденцію.

Читайте такожПоціловані небесами: три знаки Зодіаку щасливі більше за іншихТри дні вересневого повного місяця будуть досить нейтральними, тому краще за все не затівати ніяких звершень, а спокійно продовжувати розпочате. 

Цілком можливо, що в цей період у вас загостриться інтуїція, можуть з'явитися екстрасенсорні здібності. Прислухайтеся до своєї інтуїції і намагайтеся звертати увагу на знаки долі.

Чого не можна робити в повний місяць

Астрологи не рекомендують в період повного місяця давати гроші в борг і подорожувати. Намагайтеся не укладати важливі договори і не оформляти угоди. У цей день у вас можуть загостритися негативні емоції, тому великий ризик конфліктів з близькими. Постарайтеся мислити раціонально і тримати себе в руках.

Незважаючи на те, що зараз триває сезон заготовок, 21 вересня небажано робити консервацію на зиму. Якщо у вас запланована операція, краще перенести її на інший день.

Повний місяць у вересні 2021 - гороскоп для знаків Зодіаку

Астропрогноз для знаків Зодіаку / depositphotos.com

Овен (20 березня - 21 квітня)

Для представників вогняного знака в цей період велика ймовірність піддатися нападкам з боку недругів. Постарайтеся тримати себе в руках, щоб не постраждала репутація. Не сприймайте зауваження на свою адресу - хворобливі висловлювання не спрямовані проти вас, це прояви слабких людей серед вашого оточення.

Телець (21 квітня - 21 травня)

Повний місяць змусить вас переглянути свої взаємини з близькими людьми. Не давайте гучних обіцянок - ризикуєте не виконати їх. Будьте уважні під час фінансових операцій, інакше можна допустити помилку.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Астрологи рекомендують Близнюкам не розраховувати на поради близьких, а довіритися своїй інтуїції. Найкраще цей день присвятити роздумам про свої поточні дії і майбутні плани. Повний місяць буде вельми напруженим, тому активні дії, швидше за все, результату не принесуть.

Рак (22 червня - 22 липня)

Старанність і розвинене почуття відповідальності піднесуть вас в очах колег і допоможуть домогтися успіху на професійній ниві. Робіть ставку на завзятість і цілеспрямованість. В особистому житті також можуть бути приємні новини - отримаєте знайомство, яке може перерости в щось серйозне.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Все те, у що ви вкладали свої ресурси останнім часом, виявиться результативним і приємним. Ви відразу побачите сенс в тому, що робите, і зірки радять продовжувати далі. Не дозволяйте недовірливості і образливості взяти над вами верх.

Діва (24 серпня - 22 вересня)

Партнерські відносини з колегами або в любовній сфері принесуть задоволення. В особистому житті також Діви отримають цікаві події і багатообіцяючі знайомства. Постарайтеся не бути такими холодними, відкрийтеся людям.

Терези (23 вересня - 23 жовтня)

Найкраще присвятити день вересневого повного місяця спілкуванню з близькими людьми і проведенню аналізу своїх вчинків. Подумайте про те, щоб об'єднати свої сили з однодумцями - тоді досягти мети буде простіше. Будьте готові до того, що деякі з ділових контактів можуть перерости в романтичні.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Повний місяць буде впливати на Скорпіонів найкращим чином - допоможе зміцнити свої позиції і стати рішучішими. Не дозволяйте собі піддаватися емоціями - цього разу холодність буде до речі. Проявляйте ініціативу і заручіться підтримкою друзів, щоб отримати бажаний результат.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

За енергетикою день буде двоїстим. Відбудуться події, які дуже сильно вплинуть на ваше майбутнє. Розвивайте в собі дипломатію, щоб налагодити особисту і професійну сфери. Якщо хочете зайнятися спортом, 21 вересня - ідеальний час.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Зірки не радять Козерогам в цей день брати на себе зайву відповідальність або займатися серйозними справами. Насправді виявиться, що на вигляд легке завдання стане для вас важкою ношею. Залиштеся в цей день на самоті, уникайте великого скупчення людей, інакше посваритеся з ким-небудь.

Водолій (21 січня - 18 лютого)

Представники повітряного знака отримають несподівані новини або потраплять під сприятливий збіг обставин. Намагайтеся займатися своїми справами самостійно, без участі інших людей. Можливий візит нежданих гостей, який принесе вам клопоти.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Астрологи вважають, що повний місяць - вдалий період для розвитку в професії. Звертайтеся до начальства зі своїми ідеями, але намічайте цілі, інакше виявиться, що процес для вас важливіший, ніж результат. Постарайтеся бути більш доброзичливими з колегами, інакше вашу природну холодність можуть сприйняти, як зарозумілість.

Вас також може зацікавити: