Повний місяць 2021 у грудні / фото ua.depositphotos.com

Грудневий повний місяць буде останнім цього року. Його прозвали "Холодним місяцем" або "Місяцем сонцестояння", так як зимове сонцестояння настане через 2 дні після повного місяця. УНІАН розповість, як залучити удачу в цей період, а також що можна і не можна робити.

Раніше ми складали докладний місячний календар 2021 на грудень.

Повний місяць в грудні 2021 - якого числа, в чому суть явища

Читайте такожМісячний посівний календар на грудень 2021: коли можна працювати з рослинамиПовний місяць цього місяця опиниться на небі 19 грудня о 06:38 за Києвом. Небесне світило в цей момент буде перебувати в сузір'ї Близнюків. Іноді грудневий повний місяць називають "Місяць довгої ночі" - за те, що він висвітлює найдовшу ніч в році, а також "Морозний" або "Сніжний". 

Відео дня

Астрологи попереджають, що повний місяць, незалежно від часу і назви, вважається несприятливим періодом для безлічі справ. У цю місячну добу необхідно бути особливо уважними і не витрачати свою енергетику даремно.

Що можна робити в повню

Як вести себе на повний місяць / depositphotos.com

Фахівці з езотерики стверджують, що грудневий повний місяць несприятливий для змін. Будь-які зміни в цей період не принесуть радості, тому затівати їх не варто. Більш того, небесне світило в цьому місяці оголить душі людей і всі темні помисли вийдуть назовні. Ті люди, у яких всередині панує світло, отримають благословення зірок на добрі справи.

Не забувайте, що в цей же час Венера почне своє ретроградний рух, так що, цілком можливе повернення колишніх.

19 числа - сприятливий день, щоб:

  • їздити до родичів;
  • медитувати, слухати себе;
  • займатися творчістю;
  • гуляти на свіжому повітрі;
  • розслаблятися, відпочивати.

Корисно буде провести цей день на самоті з собою, почитати книгу, подивитися улюблений фільм. Ви можете відправитися з сім'єю на прогулянку в парк і зарядитися позитивною енергетикою.

Що не можна робити в повню

Варто пам'ятати, що будь-яка повня не підтримує грошових операцій, тому в даний період не можна:

  • проводити великі фінансові операції;
  • позичати і позичати гроші;
  • сваритися, ображатися;
  • переїдати;
  • вирушати в подорож.

Міняти роботу теж не рекомендується - швидше за все, нове місце вам не сподобається. Якщо відзначаєте в цей день будь-якої свято, утримайтеся від вживання спиртних напоїв, щоб не розгнівати небесне світило.

Ритуали на повню 2021

Грошові та любовні обряди / ua.depositphotos.com

Повний місяць в такий період освітлений на 100%, саме тому готов віддати максимум своєї енергії. Астрологи рекомендують використовувати її, щоб поліпшити своє життя.

Ритуали на гроші

Перший варіант: вийдіть вночі на балкон, затисніть в руці монетку і скажіть змову:

Йду на торг купцем, повертаюся на соболі молодцем, заношу додому скарб, дай Бог стільки грошей, щоб не було, куди класти. Амінь

Зайдіть назад в квартиру і як-небудь позначте монетку, щоб не витратити випадково. Покладіть в гаманець і носите з собою, в наступний повний місяць повторіть обряд. Якщо робити так кожен місяць, то в родині гроші ніколи не переведуться.

Другий варіант (необхідно використовувати, коли світло місяця максимально яскраве): візьміть чашку або миску, наповніть водою з-під крана і киньте в неї монетку срібного кольору. Потім поставте ємність так, щоб на неї падало місячне світло. Проведіть рукою над чашею, як би наповнюючись енергією води, і тричі скажіть змову:

Прекрасна Господиня Місяця! Принеси мені багатство, наповни мої руки сріблом і золотом. Я зможу взяти все, що ти даси!

Після цього воду вилийте на землю, а монетку завжди носіть з собою.

Ритуали на любов

Перший варіант (робити потрібно ввечері в день повні, коли на вулиці ще світло): візьміть мильні бульбашки, вийдіть на вулицю і видуйте їх. Потім, вдивляючись в найбільшу бульбашку, уявіть всередині неї вашу кохану людину. Подумки побажайте їй щасливої дороги і будьте впевнені - кулька долетить до місяця, а він допоможе вам залучити нареченого.

Другий варіант (проводити в ніч повного місяця): візьміть аркуш паперу, ручку і скажіть: "Запрошую в своє життя чоловіка...", а далі детально опишіть людину, яку хочете бачити поруч з собою - від характеру до зовнішності. Прочитайте свою розповідь вголос, потім відкритий лист покладіть на підвіконня так, щоб на букви падало місячне світло. Астрологи кажуть, що загадане збувається протягом місяця.

Читайте також: