Прості ворожіння на Різдво - варіанти / фото ua.depositphotos.com

Ворожіння на Різдво на майбутнє - популярний спосіб дізнатися, як складеться особисте життя, що буде з роботою і які в цілому чекають події. Існує маса різних методів, але ми вибрали ті, які названі найбільш достовірними - запишіть собі і спробуйте самі.

Найкращі ворожіння в ніч на Різдво вдома - варіанти

Якщо ви не знаєте, які народні ворожіння на Різдво можна зробити самостійно без залучення "фахівців", то ми пропонуємо кілька способів дізнатися свою долю. Методи настільки легкі і безпечні, що впораються навіть новачки.

  • Ворожіння на Різдво з чарками

Цей варіант один з найпростіших - він дозволяє швидко дізнатися, що чекає вас в майбутньому. Вам потрібно взяти кілька чарок і листочків паперу, рівних кількості ємностей. На кожному листку написати варіант відповіді, і попросити когось розмістити записки під чарками так, щоб ви не знали, де що лежить.

Відео дня

Далі необхідно повернутися обличчям до чарок, подумки задати питання і інтуїтивно вибрати ємність, до якої вас "тягне" найбільше. Відповідь, який ви прочитаєте в записці, і буде пророкуванням.

Правдивим цей метод називають тому, що ви керуєтеся своїм внутрішнім голосом і інтуїцією, а вони не обманюють ніколи.

  • Прості ворожіння на Різдво з іграшками

Такий метод підходить для тих, хто збирається наряджати новорічну ялинку або вже встиг це зробити. Вам потрібно подумки задати питання, а потім дістати навмання іграшку з коробки або зняти її з ялинки, не дивлячись. Те, яка іграшка виявиться в ваших руках, і буде інтерпретацією майбутніх подій. Розтлумачити ви можете самостійно - якщо будете керуватися "шостим почуттям", то інформація прийде сама.

  • Прості ворожіння на Різдво вдома з календарем

Для цього ворожіння вам потрібно взяти звичайний паперовий календар, подумки задати питання, в якому буде слово "коли" (наприклад, вас цікавить, коли ви вийдете заміж, коли поміняєте роботу і так далі). Після точного формулювання питання закрийте очі і вкажіть пальцем на дату в календарі. Відкрийте очі і подивіться, що ви вибрали - день або місяць, на який ви "потрапили" і стане приблизною заповітною точкою на вашому життєвому шляху.

Вас також можуть зацікавити новини: