Гордєєв уточнив прогноз по війні / фото прес-служби Гордєєва

Відомий український таролог Макс Гордєєв зробив прогноз на найближчий час для української столиці. В інтерв'ю Славі Дьоміну експерт-езотерик сказав, що киянам варто бути дуже обережними. 

"Так, на жаль, "прильоти" будуть. Падаючий ангел саме про це і говорить. Незначні, але будуть. Ми зараз говоримо не про те, що наше могутнє ППО зіб'є, а саме про те, що прилетить і впаде. Точкові "прильоти" все-таки будуть, будуть важкі руйнування. І знову будемо сидіти без світла", - прокоментував Гордєєв. 

Також його карти показали, що Путін використовує бомбардування мирних міст як розвагу для себе. До 31 грудня цього року за його наказом ще не раз в Україну полетять ракети. 

Відео дня

"Дуже багато аспектів важких. До кінця року будуть важкі дні і тижні. Випадає карта людини, яка випиває і веселиться. Ми всі прекрасно знаємо про кого це. Він просто знущається. Зараз для нього найголовніше - це просто стріляти. Стріляти по Харкову, Запоріжжю та іншим містам, де велике скупчення людей. Для нього це забава", - резюмував таролог Гордєєв. 

Нагадаємо, Макс Гордєєв дав невтішний прогноз щодо ситуації зі світлом по всій Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: