Гороскоп для Близнюків в жовтні 2022 / depositphotos.com

Астрологи кажуть, що на початку жовтня представники стихії Повітря повинні бути готові вирішувати давні проблеми. Те, що заважало вам в минулому, повернеться знову - проігнорувати не вийде. Яким буде гороскоп для Близнюків в жовтні 2022 - читайте далі в матеріалі.

Раніше ми складали докладний гороскоп для Тельця в жовтні 2022.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2022

Експерти з езотерики рекомендують відкласти всі важливі угоди - початок жовтня не виявиться найкращим часом для ділових питань. Також не варто пускатися в авантюри і брати на себе занадто багато - швидше за все, дані обіцянки ви не стримаєте.

Відео дня

Після 12 жовтня ситуація зміниться в кращу сторону, з цього числа і до кінця місяця можна міняти роботу, підписувати документи і укладати контракти. Все, до чого ви будете торкатися, буквально перетвориться на золото. Також можливі успіхи на роботі, якщо докладете достатньо зусиль.

Гороскоп кохання на жовтень 2022

Одиноким Близнюкам потрібно бути обережними - в першій декаді місяця ви опинитеся привабливими для недобросовісних людей. Вас захочуть використовувати в корисливих цілях, так що, тримайте вухо гостро і не довіряйте малознайомим. Починаючи з другої декади, можна знайомитися сміливо - тепер вам будуть зустрічатися більш чесні люди.

Сімейні представники знака повинні проявляти більше турботи про своїх рідних і близьких. Саме зараз можна робити ремонт, купувати нерухомість або затівати невелику перестановку в квартирі - будь-які сімейні справи увінчаються успіхом.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2022

Астрологи кажуть, що у багатьох Близнюків можуть бути проблеми з травленням - дотримуйтеся дієти і не переїдайте. Якщо все ж будете почувати себе погано - відразу звертайтеся до лікаря і не запускайте хворобу. Починаючи з другої декади, настає сприятливий час для догляду за собою. Ви можете відвідати косметолога, зробити нову стрижку або злегка змінити стиль одягу - зміни явно підуть вам на користь.

Вас також можуть зацікавити новини: