У риб виповниться їх заповітне бажання / фото ua.depositphotos.com

У понеділок, 21 листопада, Ракам неймовірно пощастить. Вони будуть купатися в любові. А ось Дівам варто готуватися до серйозних втрат, і не тільки до фінансових. Що чекає на інші знаки Зодіаку в цей день, розкажуть карти Таро.

Овен

Будьте сміливі і рішучі. 21 листопада вам варто слухати своє серце і не відмовлятися від мрії. Овнам важливо не розгубити свої почуття і не втратити тяги до життя. Дійте і вірте в диво.

Телець

Тельцям карти Таро радять не ігнорувати інтуїцію. Саме шосте почуття допоможе вам досягти успіху в понеділок. Тельців чекає день важливих подій, не ігноруйте знаки долі.

Відео дня

Близнюки

21 листопада Близнюки з головою підуть у вир власних почуттів. Не дозволяйте емоціям охоплювати тверезий розум. Відмовтеся від складної роботи, дозвольте собі трохи відпочити і обміркувати всі свої плани.

Рак

Раки будуть купатися в любові. На них чекає палка пристрасть, справжні почуття. Присвятіть понеділок справах любовним. У цей день Раки зможуть насолодитися товариством своєї другої половинки. А ті, кому ще не пощастило зустріти своє кохання, отримають всі шанси нарешті це зробити.

Лев

Карти Таро радять Левам присвятити цей день відпочинку. Ви сильно втомилися за останні тижні, які були наповненими не завжди приємними подіями. А тому поспілкуйтеся з природою або просто поваляйтеся в ліжку.

Діва

На Дев чекають серйозні втрати. Ви можете залишитися без грошей, втратити більшу частину сімейного бюджету. Карти Таро обіцяють вам не тільки втрату грошей, в цей день Діви можуть втратити кращого друга. 

Терези

21 листопада на Терезів чекає хороший день. Ви можете отримати вигідну пропозицію і навіть підвищення на роботі. Будьте готові до швидких змін і не бійтеся нового життя.

Скорпіон

Карти Таро радять Скорпіонам набратися терпіння. Не чекайте чогось хорошого від цього дня, але і не бійтеся проблем. 21 листопада ви зможете усвідомити, що все йде своєю чергою, а квапити долю не варто.

Стрілець

На Стрільців чекає натхнення. Вам випала карта, яка символізує духовне зростання і почуття захищеності. Присвятіть цей день саморозвитку.

Козоріг

21 листопада Козероги будуть переможцями. Їм пощастить по всіх фронтах, починаючи від успіхів на роботі, закінчуючи відносинами з оточуючими. У цей день ви можете навіть отримати премію. Однак не забувайте, що між радістю і хвастощами є різниця.

Водолій

На Водоліїв чекає непростий і містичний день. Ви зрозумієте різницю між добром і злом, зможете знайти відповіді на складні питання і розкрити інтуїцію. Прислухайтеся до своїх відчуттів.

Риби

У Риб виповниться їхнє заповітне бажання. І якщо раніше ви думали, що мріям не судилося збутися, то 21 листопада доля покаже, що все реально. Радійте перемозі і не бійтеся мріяти про нові досягнення.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали три знаки зодіаку, яким кінець листопада готує сюрпризи.

Вас також можуть зацікавити новини: