Львів чекають романтичні пригоди / фото ua.depositphotos.com

У неділю, 14 травня, Ракам випаде рідкісний шанс, який дається не кожного дня. А Козерогам варто готуватися до неприємностей, на них чекає провал по всіх фронтах. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овнам варто позбутися шкідливих звичок. Карти Таро обіцяють представникам цього знака Зодіаку неприємності, до яких може привести надмірне захоплення чимось, що не корисно для організму. Подбайте про своє здоров'я.

Телець

У цей день Тельці не зможуть встояти перед дуже привабливою пропозицією. Можливо, вам запропонують нову посаду на роботі або ж цікаву ідею, яка позитивно вплине на всі сфери життя. Не відмовляйтеся, якщо вірите в свій успіх.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам можна видихнути. Непростий період в їхньому житті закінчується, на вас чекає щось дуже хороше. Карти Таро обіцяють Близнюкам можливість почати все з чистого аркуша.

Рак

Раки отримають шанс на мільйон, удача вирішила їм посміхнутися. 14 травня ви зможете втілити в життя свій грандіозний план або здійснити давню мрію. Однак для цього доведеться постаратися, без праці і зусиль ви нічого не досягнете.

Лев

На Левів чекають романтичні пригоди. Вдень вам здасться, що про вас все забули, проте вже до вечора ви зрозумієте, що це не так. Вас може закрутити ураган пристрасті, насолоджуйтеся любов'ю і даруєте її у відповідь.

Діва

Дівам не варто думати, що вони всесильні. Часом ви звалює на себе занадто багато роботи, через що часто страждаєте від втоми і нестачі часу. Делегуйте частину завдань іншим людям, не варто себе перепрацьовувати.

Терези

У цей день Терезам варто перевірити свою інтуїцію. Поруч з вами знаходиться людина, яка замишляє щось погане. Постарайтеся її "вирахувати" і зупинити, інакше вона здійснить задумане і ви про це можете сильно пошкодувати.

Скорпіон

Скорпіонам варто відмовитися від спонтанних витрат. Економте заощадження і не розкидайтеся грошима, краще присвятіть день саморозвитку. Представники цього знака не завжди цінують, що мають.

Стрілець

14 травня Стрільців можуть захлеснути спогади. Однак не варто сумувати за минулим, адже попереду вас чекає ще чимало радісних моментів. Часом трапляються періоди "застою", проте вони не тривають занадто довго.

Козоріг

У неділю на Козерогів чекає повний розгром. Вас наздожене невдача, весь світ нібито стане проти вас. У цей період ви зможете усвідомити свої помилки і, якщо ще не пізно, їх виправити.

Водолій

14 травня Водолії можуть зірвати великий куш. На вас чекає вигідна угода, яка принесе чимало грошей не тільки зараз, вона буде вельми успішною в довгостроковій перспективі. Постарайтеся не упустити таку можливість.

Риби

Карти Таро радять Рибам почати будувати плани. Не потрібно плисти за течією, часом варто зважитися на глобальні звершення. Для цього вам потрібно впорядкувати свої думки і чітко все обміркувати.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали головних везунчиків за гороскопом.

Вас також можуть зацікавити новини: