20 листопада Тельцям пощастить у фінансовому плані / фото ua.depositphotos.com

У неділю, 20 листопада, Ракам пощастить усвідомити свою всемогутність. А ось Стрільцям і Овнам доведеться готуватися до неприємностей. Гороскоп по картах Таро обіцяє деяким знакам Зодіаку неймовірний успіх, а деяким пощастить куди менше. 

Овен

На Овнів чекає день печалі. 20 листопада хтось може розбити ваше серце. Крім цього карти Таро обіцяють Овнам неприємні рішення. Вам варто готуватися до серйозної розмови і втрат.

Телець

20 листопада Тельцям пощастить у фінансовому плані. Однак не варто зациклюватися на багатстві, адже це не найголовніше в житті.

Відео дня

Близнюки

На Близнюків чекає успіх. Ви отримаєте підвищення або зможете домогтися неймовірних результатів, завдяки яким начальство обов'язково оцінить вашу працю. Однак пам'ятайте, що після зльоту може бути падіння.

Рак

Карти Таро обіцяють Ракам всемогутність. 20 листопада ви зможете зробити все, що захочете. Не бійтеся починати щось нове, в цей день все вийде.

Лев

Львів 20 листопада чекає розчарування. Ви можете зрозуміти, що поруч з вами зовсім не та людина. Також в цей день Леви можуть отримати знак, який вкаже на правильний шлях і допоможе вирішити проблеми.

Діва

Карти Таро пророкують Дівам чудову можливість проявити лідерські якості. Не бійтеся привернути до себе увагу, в цей день начальство буде до вас прихильно.

Терези

Терезам пощастило. 20 листопада стане для них безтурботним днем, який можна присвятити відпочинку. Не варто намагатися втручатися в ситуації навколо, залишайтеся мовчазним спостерігачем.

Скорпіон

Скорпіонам доведеться боротися з апатією. Ви зрозумієте, що сильно втомилися від рутини. Проведіть цей день, займаючись чимось новим.

Стрілець

Стрільцям випала негативна карта, яка обіцяє пекельні випробування. У цей день ви зіткнетеся з труднощами і навіть можете усвідомити свою залежність. Використовуйте негативний досвід для боротьби зі своїми проблемами і "профільтруйте" всі свої звички.

Козоріг

20 листопада Козероги потраплять у "вир" подій. Однак більша частина цих подій виявиться позитивною. У цей день карти Таро радять прислухатися до свого серця.

Водолій

Водоліям неймовірно пощастить. У цей день на них чекають перемоги і тріумф. Не бійтеся йти вперед, обганяючи всіх ворогів. Залиште позаду проблеми і не припиняйте працювати над досягненням успіху.

Риб

20 листопада на Риб чекає приємний день в оточенні друзів. Відпочиньте, поспілкуйтеся з близькими і наберіться сил перед новим тижнем. Карти Таро обіцяють Рибам багато щастя.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали три найвірніших чоловіка за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: