Ретроградний Меркурій в грудні залишить без грошей ці знаки Зодіаку / prijedor24h.net

Ретроградний Меркурій часто робить безлад у справах. Через нього трапляються якісь зриви, проблеми, негаразди. Також ретроградність згаданої планети часто стає причиною фінансових проблем. Експерти розповіли, хто залишиться з порожнім гаманцем в період з 29 грудня по 18 січня. 

Овен

Попри те, що зарплата Овнів цілком дозволяє покривати всі базові потреби, відкласти на щось не виходить. Наприклад, вони не проти придбати машину, нерухомість або вкластися в невелику справу, але сформувати якийсь капітал не виходить - кошти розлітаються на побутові потреби. 

Меркурій ситуацію ускладнить. В кінці грудня і протягом перших трьох тижнів січня можуть бути обставини, які змусять витратити всі заощадження до копійки. 

Відео дня

Лев

Левам також доведеться діставати свої заначки. Астрологи кажуть, що витрати Левів в період ретроградного Меркурія з 29 грудня по 18 січня будуть пов'язані з переїздами, спробами закрити якісь питання, з медициною. Наприклад, у них виникне потреба терміново орендувати інші апартаменти, кудись поїхати або представники даного знака будуть лікувати хворобу. 

Астрологи підкреслюють, що на цьому проблеми Львів у фінансовому плані тільки починаються, оскільки перший квартал 2023 року в цілому не буде для них сприятливим в плані матеріальних ресурсів. 

Нагадаємо, на чотири знаки Зодіаку чекають сімейні проблеми в грудні.

Вас також можуть зацікавити новини: