З 11 по 15 серпня Уран зупиняється і готується перейти в фазу ретроградного руху / фото ua.depositphotos.com

Уран - планета змін і оригінальності, що символізує несподіванки, революції, поновлення, раптові події та можливості. Уран має потужну енергією, яка сприяє значним подіям в суспільстві - від соціальних вибухів до значних, несподіваних рішень, угод в світовій економіці та міжнародних відносинах.

З 11 по 15 серпня планета зупиняється і готується перейти в фазу ретроградного руху. Стаціонарність Урана дає цілеспрямований потік енергії, для багатьох людей це кризовий період, виникає необхідність радикальних змін, відчувається гостра потреба в свободі. Зупиняються багато процесів, розвиток проектів і запланованих справ - в більшості випадків, потрібне коригування. Все йде не за планом, але люди, готові до змін у своєму житті, переносять цей період без особливої напруги. Приходить осяяння і несподіване розв'язання проблем. Це пора експериментів і досліджень, винаходів і нестандартних рішень. Консерватори, люди старого гарту, прихильники жорстких норм і правил, можуть зіткнутися з труднощами при реалізації нововведень навколо них, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Читайте такожНастає період щербатого Місяця: чого чекати знакам Зодіаку З 16 серпня 2020 року по 10 січня 2021 року Уран знаходиться в фазі ретроградного руху в знаку Тельця, який пов'язаний з фінансами і майном. Величезний викид енергії, яку виробляє Уран при ретроградності, можна використовувати для значних змін у своєму житті. Уран вважається богом Неба, Грома та Блискавки, символом цієї планети є блискавка. У природі Уран відповідальний за катаклізми, природні лиха з найпотужнішими руйнуваннями. Енергія Урана значно впливає на світові цикли, політичні ситуації в країні і у світі. У цей період ми можемо дізнатися про нові відкриття і розробки. До людей, які мають нестандартне мислення, приходять нові ідеї, трапляються спалахи осяяння. Одне з найпотужніших якостей, якими наділяє ця планета - це бажання знищити старі підвалини, правила, закони, все те, що не має перспектив, а після цього - створити нове, досконале, дружнє. Велике значення має колективна діяльність, взаємодія з однодумцями.

Відео дня

З 11 по 17 січня 2021 року Уран зупиниться, буде готуватися переходити в прямолінійний рух. Багатьом стане легше сконцентруватися на справі і добитися швидких результатів. Прояви Урана будуть зосереджені, зібрані, організовані, що позитивно впливає на ділову сферу, політичну і економічну ситуацію в країні.

Гороскоп на період ретроградного Урана для всіх знаків Зодіаку

Для Овнів період ретроградності Урана буде непростим / gotanews.tv

Для Овнів період ретроградності Урана буде непростим, але після цього, вже в січні 2021 року вам відкриються нові можливості. У найближчі місяці направте свою енергію на вирішення тих справ, які тягнуться вже кілька років, але поки не принесли бажаного результату. Можливо, доведеться з чимось змиритися, закрити безперспективні проекти і відпустити ситуацію, але це звільнить простір для нових перспектив. Не пропустіть свій шанс почати нове життя.

У Тельців активізуються надздібності, що робить їх сприйнятливими до тонких енергій і космічних впливів. Багато Тельців виявлять у себе абсолютно нові риси характеру, насміляться на те, на що до цього не наважувалися. Уран рухається вашим знаком - Тельцем, вивільняє величезні внутрішні сили, які дозволять рішуче змінити життєву ситуацію. Але цей період не буде гармонійним і розміреним - доведеться багато працювати, якщо хочете поліпшити якість свого життя.

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 10-16 серпняБлизнюки спрямовані в майбутнє, отримують запрошення приєднатися до якогось громадського об'єднання або колективу, інтегруватися в соціум і заявити про себе. Ви багато можете сказати і охопити великий простір. У вас виникає гостре бажання бути вільним духом. Чи намагаєтеся щосили, щоб уникнути будь-яких нав'язуваних вам обмежень і формальностей. У цей період Близнюки можуть стати перед вибором - жити чи в місті чи в сільській місцевості.

Для представників знака Рака можливості навряд чи будуть очевидними, але до початку 2021 року принесуть вам визнання або положення лідера. У цей період ви зіткнетеся з ситуаціями, які допоможуть вам зрозуміти, наскільки динамічним і повним життя ви здатні бути, або ж дадуть вам шанс змінити напрямок, в якому ви рухаєтеся. До інших можливостей відноситься шанс знайти друзів, вступити в групи, зайняти більш сприятливе або престижне становище - або за допомогою друзів, яких у зв'язку з ними.

Леви проходять певні випробування, виникають перешкоди, але ви навчитеся керувати ситуаціями або контролювати їх. Часом, виникають хаос і постійні виклики, але вони не обов'язково свідчать про те, що вам необхідно змінити нинішній курс або залишити спроби домогтися своїх цілей. Оскільки потенціал ситуацій непередбачуваний і несподіваний, до них важко підготуватися. Зберегти своє керівне становище або статус буде непросто. Але ви можете і повинні бути готові до боротьби за свою цілісність, принципи і рішення.

Дівам удача може посміхнутися через будь-якого промаху когось з ближнього оточення, але часто, вам складно контролювати або коригувати ситуацію в своїх інтересах. Основна увага в цей період варто приділити розвитку вашої індивідуальності, слушної нагоди проявити вашу волю. Якщо ви прагнете до влади, підвищенню по роботі або до інших цілям, пов'язаним з кар'єрою. Чекайте несподіванок, оскільки вони напевно будуть приємними.

Те, що було джерелом задоволення для представників знаку Терези, перестає грати колишню роль. Можливо, вам доведеться несподіване розставання, яке змусить вас самостійно піклуватися про себе, або ж ви можете збунтуватися і рушити в зовсім іншому напрямку в пошуках кращого життя. Ви не в змозі змиритися з відмовами і обмеженнями. Оскільки мова йде не про пошук емоційного задоволення, ці події впливають на особисті взаємини. Вам буде важко спілкуватися з тими, хто не дає вам альтернативи.

Уран - планета змін і оригінальності / фото ua.depositphotos.com

Скорпіонів внутрішні суперечності можуть підштовхнути до непередбачуваних дій. Обставини спонукають вас діяти таким чином, що видає душевне сум'яття. Це період очищення і глибинних трансформацій. Ймовірно розставання з людиною або предметом, що має для вас велике значення. Це розставання може бути вашим власним несподіваним рішенням або ж ви будете змушені змиритися з ним і в результаті направитеся абсолютно новим, несподіваним шляхом.

У багатьох Стрільців зникає бажання викладати, виступати на публіці, представляти інтереси інших людей. Виникає гостре бажання в свободі і незалежності, обставини складаються сприятливо для того, щоб стати формальним лідером і проявляти свої творчі здібності. Всілякі пости і посади, дотримання норм і правил, викликає внутрішній протест. Стрільці прагнуть до життєвого успіху, проявляють активну життєву позицію в середовищі однодумців, відмовляються від консервативних підходів і отримують нові сприятливі можливості.

Горизонт розшириться, і перед Козерогом відкриється нове життя, до якого він прагнув від щирого серця. Присутнє деяке занепокоєння, але зібравши всю свою енергію і цілеспрямовано долаючи перешкоди, що стоять на шляху, виможете створити що-небудь значуще і довгострокове. Особливо сприятливим буде цей період для діяльності, яка в основі має що-небудь незвичайне і ексцентричне. Деякі Козероги несподівано отримують можливість вирватися з сірої маси і опинитися в центрі, домогтися визнання публіки.

У Водоліїв відбуваються серйозні зміни в житті, можна очікувати на несподіванки різного характеру. Знаменує період важливою реорганізації ваших справ, інтересів, сфери самореалізації. Також, можливі розставання, розлуки, розлучення і розриви дружніх відносин. Тільки сильні особистості і ті, хто має гарну здатність пристосовуватися до всіх обставин, будуть застраховані від життєвих негараздів. У цей час можливі спалахи конфліктів між представниками різних поколінь (діти - батьки).

Для представників знака Риби це тривалий, важливий період, сприятливе виявлення і застосування вашого творчого потенціалу і особистих чеснот. Може принести неординарні події, сприяє дослідженням, пошуку оригінальних рішень, впровадження унікальних технологій і методів у вибраній вами області. Ви знаходите велику свободу дій. Зустрічі з новими людьми, натхненна праця, раптово відкрилися перспективи, сприяють успіху.