Ретроградний Меркурій 2023 - астрологічний прогноз / depositphotos.com

З 21 квітня по 15 травня перша планета від Сонця буде обертатися у зворотний бік, це явище називається "ретроградний Меркурій". Період збігається з ще одним, не менш важливим астрологічним подією, яке езотерики назвали "коридор затемнень". УНІАН розповість, як діє ретроградний Меркурій на людей і про що важливо знати кожному представнику зодіакального кола.

Що принесе ретроградний Меркурій для знаків Зодіаку - прогноз

На кожного із знаків Зодіаку планета, що обертається в зворотну сторону, буде впливати по-різному. Астрологи зробили детальну діагностику для кожного представника кола.

Овни

Відео дня

Рекомендується діяльність, яка не буде вас виснажувати - в період ретроградності не можна витрачати енергію. Також краще закінчити всі старі справи і не залишати "хвостів". Категорично заборонені будь-які фінансові операції, покупки нерухомого або рухомого майна, а також дрібні позики. Тим, хто проігнорує пораду, астрологи обіцяють злидні.

Тельці

Земних Тельців ретроградний Меркурій змусить звернутися до минулого - буде зустріч з колишнім коханим або старим знайомим. Крім того, можуть відновитися минулі проблеми. У сфері роботи великі шанси зустрічей з колишніми колегами або пропозиція повернутися в компанію. Думайте двічі перш, ніж погоджуватися - нові починання принесуть більше успіху, ніж повернення до старих.

Близнюки

Період ретроградності для повітряних Близнюків буде дуже складним - емоції виявляться сильнішими за розум. Можливі сварки з близькими або начальством, а потім негативні наслідки такого розвитку подій. Астрологи рекомендують взяти себе в руки і вирішувати ситуації мирно - тоді досягнете бажаного.

Раки

Водні Раки опиняться між двох вогнів - роботою і особистим життям. У вас не вийде знайти баланс, але зробити це потрібно, інакше або втратите кохану людину, або опинитеся у "розбитого корита" в плані професійної діяльності. Керуйтеся інтуїцією і почуттями, дійте за відчуттями.

Леви

Вогненним представникам знака вищі сили рекомендують задуматися про майбутнє - те, що ви зробите зараз, вплине на наступні роки життя. Спробуйте почати нові проекти і самореалізуватися, навіть якщо буде важко. Зірки кажуть, що ви досягнете успіху при наполегливій праці.

Діви

Для Дів період з 21 квітня по 15 травня - відмінний шанс налагодити взаємини з найближчим оточенням. Якщо у вас останнім часом були великі сварки з близькими, постарайтеся почати діалог і обговорити ситуацію. Знайдіть корінь проблеми та усуньте її. Особливо будьте уважні по відношенню до себе - можливо, ваш характер - причина конфліктів.

Терези

Даний представник знака виявиться в центрі негативу через професійну діяльність. Можуть бути суперечки з керівництвом або колегами, вас не будуть підтримувати, більш того - можуть захотіти звільнити. Перейдіть на особисте життя, шукайте порятунок там і перестаньте завищувати важливість своєї роботи.

Скорпіони

Ретроградний Меркурій відкриває для Скорпіонів безліч варіантів для реалізації. І в роботі, і в особистому житті, і в хобі вас чекатиме успіх. Правильно розподіляйте час, будьте логічними і терплячими, щоб не порушити хід подій і не розгнівати Всесвіт.

Стрільці

У вогненних Стрільців назовні опиняться конфлікти і проблеми в родині. Виявиться, що ви не все обговорили і довге замовчування негативу тепер дасть про себе знати. Намагайтеся вирішувати це мирно, обговорюючи з партнером ситуацію. Не забувайте про особисті інтереси - бережіть нервову систему і аналізуйте те, що сталося, тверезо.

Козероги

Козерогам з 21 квітня по 15 травня потрібно бути обережними - ви можете стати жертвою обману. В тому числі, не слід проводити ніяких фінансових операцій - будуть проблеми і затримки з грошима. Ще одна негативна сторона ретроградності - нерозуміння з боку близьких. Шукайте любов всередині себе і справляйтеся з труднощами самостійно.

Водолії

Водолії опиняться на піку блаженства в період ретроградного Меркурія. Друга половинка оточить вас любов'ю і турботою, а також піднесе сюрприз. Всі проблеми будуть вирішуватися без вашої участі, тому вам варто лише не створити нових. Розслабтеся і спостерігайте за ситуацією - Всесвіт вам благоволить.

Риби

Астрологи радять Рибам не розповідати зайвого нікому, навіть якщо здається, що інформація нешкідлива. Зараз настав той період, коли все, що ви скажете, може бути використано проти вас. Довіряйте тільки своїй інтуїції і не пускайте в своє ближнє коло нових знайомих.

Вас також можуть зацікавити новини: